Vapaj majke male Monike Malčanskom berberinu: Dosta si je maltretirao, pusti je

© MUP Republike SrbijeNinoslav Jovanović, zvani Malčanski berberin
Ninoslav Jovanović, zvani Malčanski berberin - Sputnik Srbija
Pratite nas
Majka dvanaestogodišnje Monike Karimanović, koja je nestala pre sedam dana i za koju se sumnja da ju je oteo Ninoslav Jovanović, zvani Malčanski berberin, obratila se njemu preko televizijskih kamera.

Ona je uživo, u Jutarnjem programu TV Prve, izjavila da se oseća nemoćno i da nema više snage. „Želim svoje dete natrag“, kazala je ona. Dodala je i da ih je posetio direktor policije, koji im je rekao da policija veruje da je Monika živa.

Na pitanje da li bi želela nešto da poruči Ninoslavu Jovanoviću, za koga policija veruje da je oteo njenu ćerku, ona je rekla:

„Da ima samo malo srca da pusti moju ćerku. Ako taj čovek ima dušu da pusti moju ćerku — dosta sam te maltretirao, idi kući majci i ocu...“, rekla je majka Monike Karimanović, koja je nestala rano ujutru 20. decembra na putu do škole, od kada joj se gubi svaki trag.

Kasnije će se ispostaviti da je otprilike u vreme njenog nestanka, nestao i Jovanović, ranije osuđivan za silovanje. MUP je juče uputio apel građanima sa slikom, uz napomenu da se traga za tom osobom.

Potraga za Monikom traje već danima, a u nju su uključene sve raspoložive i specijalne jedinice MUP-a, uključujući i pse tragače i helikoptere. MUP je objavio i snimke pretresene kuće za koju se veruje da ju je koristio Jovanović i u kojoj su, kako je rečeno, nađeni dokazi da je u njoj bila i Monika, preneo je B92.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala