Ruski sajber-automobil juri ulicama, a procenite vredi li „skromnih“ 10.000 dolara /video/

CC0 / YouTube/Puška Garaž / Sajber automobil, kopija Teslinog modela, snimljen u Rusiji
Sajber automobil, kopija Teslinog modela, snimljen u Rusiji - Sputnik Srbija
Pratite nas
Cena ručno rađene kopije Teslinog sajber-automobila sada je u Rusiji snižena na skromnih 10.000 dolara. A da li zaista toliko vredi?

Vozilo, koje podseća na poslednje čudo Ilona Maska, postalo je hit na ruskim društvenim mrežama prošle nedelje nakon što je uočeno u okolini Moskve.

Unikatno futurističko vozilo ima jedna bočna vrata, ručno rađene točkove i iscrtane plastične prozore i sigurno će šokirati naivnog posmatrača, šale se vlasnici njegove kopije.

„Paklena“ vožnja ovim jedinstvenim vozilom je dostupna za samo 666.666 rubalja (oko 10.700 dolara), dok original košta oko 50.000 dolara. Zvuči kao dobra kupovina dok ne pogledate ispod haube.

​Ruski sajber-automobil je napravio tim Puška Garaž koji je želeo da transformiše stari automobil koristeći jeftine materijale – dakle sa malim budžetom.

To je zapravo jedan „Ladin“ model iz 2019. sa zamalterisanim metalnim štitom na mestu gde treba da idu vrata. Video na Jutjubu prikazuje misteriju „nabudženog“ automobila, koji izgleda kao da nema vrata. Autori objašnjavaju da automobil ima samo jedna vrata — na zadnjem delu, koja su ulaz i u vozilo i u prtljažnik.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala