Vulin: Lažljivi deda Pacoli

© AP Photo / BORIS GRDANOSKIBedžet Pacoli
Bedžet Pacoli - Sputnik Srbija
Pratite nas
Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je večeras, komentarišući poruke Bedžeta Pacolija na Tviteru, da je za samo nekoliko sati povećao svoje laži i navodne albanske žrtve sa 35 na 350.

„Lažov kakav je Pacoli ne može da se uzdrži da ne povećava svoje laži. Jutros je tvitom optužio 63. padobransku da je u Đakovici ubila 35 civila. Nekoliko sati kasnije promenio je tvit i broj ubijenih povećao na 350. Kako danas, tako je i svaki dan povećavao brojeve i pretvarao šiptarske gubitke u milionska stradanja“, izjavio je Vulin komentarišući Pacolijeve poruke na Tviteru, identične sadržine, u kojima se broj navodnih albanskih žrtava za pet sati povećao sa 35 na 350.

​„Kao što je Edita Tahiri postala luda baba kada je izgubila funkciju, tako je i Pacoli, kada je ostao bez mesta ministra inostranih poslova, postao lud deda, a lažljivi deda je bio uvek“, rekao je Vulin.

Pacoli u objavi na Tviteru tvrdi da su 63. i 72. specijalna brigada srpske vojske počinile zločine na Kosovu i u Bosni, a da je 63. padobranska brigada odgovorna za navodno ubistvo više od 350 Albanaca u Đakovici.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala