MUP traga za ovim čovekom: Da li je ovaj slučaj povezan sa nestankom 12-godišnje Monike?

© MUP Republike SrbijeNinoslav Jovanović, zvani Malčanski berberin
Ninoslav Jovanović, zvani Malčanski berberin - Sputnik Srbija
Pratite nas
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova intenzivno tragaju za muškarcem sa fotografije, zbog sumnje da je na teritoriji Niša izvršio krivično delo otmice. On je poslednji put viđen u okolini Knjaževca, navedeno je u saopštenju MUP-a koje je prosleđeno medijima.

Policija poziva građane koji prepoznaju muškarca sa fotografije, a imaju bilo kakve informacije o njegovom kretanju ili koje bi bile od pomoći — da se jave na brojeve telefona 192 i 018/522-982.

Iako se u saopštenju policije ne navodi o kojoj otmici je reč, mediji su naveli da je slučaj muškarca kog traži MUP povezan sa nestankom dvanaestogodišnje Monike Karimanović, kojoj se gubi svaki trag pre šest dana.

Ninoslav Jovanović je poslednji put bio uhapšen pod sumnjom da je preko aplikacije „Mesindžer“ slao poruke većem broju ženskih osoba. Porukama ih je proganjao, tražeći da mu dostave svoju isečenu kosu ili da ih šiša u zamenu za novčanu nadoknadu.

On se teretio za krivična dela iskorišćavanje računarske mreže ili komunikacije drugim tehničkim sredstvima za izvršenje krivičnih dela protiv polne slobode prema maloletnom licu, kao i više krivičnih dela proganjanja. Nekoliko meseci je proveo u pritvoru, nakon čega je pušten na slobodu.

© MUP Republike SrbijeNinoslav Jovanović, zvani Malčanski berberin
MUP traga za ovim čovekom: Da li je ovaj slučaj povezan sa nestankom 12-godišnje Monike? - Sputnik Srbija
Ninoslav Jovanović, zvani Malčanski berberin

Jovanović je ranije bio osuđen na 12 godina zatvora, jer je jednu 12-godišnju devojčicu ošišao i silovao. Kaznu je odslužio.

Mediji već danima spekulišu da je „malčanski berberin“, kako je nazvan, nestao otprilike kada i Monika Karimanović iz Brzog Broda kraj Niša. Ona je rano ujutru krenula u školu i od tada joj se gubi svaki trag.

U potragu za njom uključena je i Žandarmerija, kao i meštani koji su se samoorganizovali i pokušavaju da pronađu dvanaestogodišnju devojčicu.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala