Milačić noći ispred Skupštine: Sjutra će dignuti ruke ne uvis, nego na Svetog Vasilija Ostroškog!

© Foto : facebook.com/markomilacicMarko Milačić
Marko Milačić - Sputnik Srbija
Pratite nas
Predsjednik Prave Crne Gore Marko Milačić pozvao je građane i vjernike da sjutra ujutru u što većem broju dođu ispred Skupštine Crne Gore, kako bi „oči u oči posramili“ poslanike koji će sjutra glasati za usvajanje zakona o slobodi vjeroispovijesti. On je najavio da će zajedno sa ekipom Prave Crne Gore provesti noć ispred Skupštine.

„Sjutra ujutru će biti jedan od najsramnijih dana u novijoj istoriji Crne Gore. Režim Mila Đukanovića planira da donese antipravoslavni, anticrnogorski, antisrpski i antidržavni zakon, ne o slobodi vjeroispovijesti, već o nečemu što je potpuna suprotnost slobode.“

„Krenuli su da otimaju ono što su naše svetinje i poslanici DPS-a će sjutra dignuti ruke ne uvis, već će dignuti ruku na Svetog Vasilija Ostroškog. Mi iz Prave CG smo ovdje večeras da bismo rekli da ne pristajemo na okupaciju naših crkava, naše kanonske Srpske pravoslavne crkve i da pozovemo ljude da sjutra ujutru u 7 sati dođu, da ne budu u kućama i parlamentu, jer se crkva i naša svetinja ne brani ni kod kuće ni u parlamentu, već na ulici, onako kako dolikuje tom sramnom napadu“, dodao je Milačić.

On je takođe pozvao i kolege iz opozicije da sjutra ujutru dođu kako bi bili skupa sa narodom.

„Ne postoji opravdanje i alibi za nedolazak ovdje sjutra, jer sve naše velike okupacije, priznanje Kosova i uguravanje u NATO, sve je to malo u odnosu na ovo što nam sjutra planiraju“, poručio je Milačić.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala