Potop u Crnoj Gori: Kotor plivao, ali bukvalno /video/

© Foto : Jutjub/natasast1Kotor
Kotor - Sputnik Srbija
Pratite nas
U prethodna dva dana, centralne i južne delove Crne Gore pogodilo je nevreme, praćeno obilnim padavinama i jakim vetrom, koje nije nanelo veću materijalnu štetu.

Direktorat za vanredne situacije MUP-a je sinoć u saopštenju naveo da veća šteta nije pričinjenja zahvaljujući preventivnim aktivnostima. Problema je bilo u opštinama Kotor i Tivat, gde je jedan broj ulica bio poplavljen i neprohodan za saobraćaj, a Direktorat ističe da se situacija normalizuje.

Takođe, problema je bilo i sa rekom Rujelom u opštini Tuzi, a zbog izlivanja reke Cijevne u mestu Milješ saobraćaj je u prekidu.

„U jednom delu opština u severnom i centralnom delu Crne Gore bilo je problema sa snabdevanjem električnom energijom. Ekipe CEDIS-a (elektordistributivnog sistema) nalaze se na terenu i još uvek otklanjaju jedan broj aktivnih kvarova“, kazali su iz Direktorata, preneo je sinoć portal RTCG.

Navodi se da pripadnici sistema zaštite i spasavanja i dalje aktivno prate stanje na terenu i da su spremni da, u slučaju potrebe, reaguju.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala