Šta se to dešava s Kolindom? /video/

© AP Photo / HINA/ MARIO STRMOTICKolinda Grabar Kitarović
Kolinda Grabar Kitarović - Sputnik Srbija
Pratite nas
Nesvakidašnji govor Kolinde Grabar Kitarović u Osijeku naterao je zagrebački portal „Indeks“ da se zapita: Šta se to dešava sa predsednicom?

Nakon jučerašnjeg govora Kolinde Grabar-Kitarović u Osijeku, više nema nikakve sumnje da se nešto čudno događa s aktuelnom predsednicom Republike Hrvatske i kandidatkinjom HDZ-a za još jedan mandat na Pantovčaku, piše „Indeks“.

Kako navodi ovaj portal, HDZ vodi strogo kontrolisanu kampanju koja je postavljena tako da aktuelna predsednica što manje bude izložena pitanjima novinara i debatama s protivkandidatima.

„Mnogi su se javno zapitali da li je predsednica bila pod uticajem alkohola ili opijata, pije li neke lekove koji je čine nesuvislom, da li je s njom sve psihički u redu. Kolindino psihičko stanje je tako postalo legitima tema ove predsedničke kampanje, jer je teško odgledati njen osječki govor i zaključiti da je s predsednicom sve u redu“, piše Indeks.

Ovaj portal se obratio za stručno mišljenje psihijatru Hermanu Vukušiću.

„Koliko god mi je mrsko da citiram Zorana Milanovića, slažem se s njegovom današnjom izjavom da slika Kolindinog govora u Osijeku govori više od hiljadu reči“, rekao je Vukušić.

Stručnjak za komunikacije Pero Tanta kaže sledeće:

„Kolinda je u prošloj kampanji bila uobličena, imala je tačno određene stvari koje je govorila, nije izlazila iz okvira zato što su je savetnici držali pod kontrolom. Sada to nije slučaj i zato svake nedelje, počevši od Knina, imamo neki njen gaf“, kaže Tanta.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala