Kremlj: Putin i Zelenski se ne slažu u mnogim pitanjima

© SPUTNIKPredsednici Ukrajine, Francuske i Rusije, Vladimir Zelenski, Emanuel Makron i Vladimir Putin na početku sastanka u "normandijskom formatu" u Parizu
Predsednici Ukrajine, Francuske i Rusije, Vladimir Zelenski, Emanuel Makron i Vladimir Putin na početku sastanka u normandijskom formatu u Parizu - Sputnik Srbija
Pratite nas
Predsednici Rusije i Ukrajine, Vladimir Putin i Vladimir Zelenski, daleko su od dogovora u brojnim pitanjima, izjavio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov.
„Putin i Zelenski su počeli da razgovaraju, ali daleko su od dogovora u mnogim pitanjima. Oni, naravno, koriste i različitu terminologiju“, objasnio je Peskov za televiziju „Prvi kanal“.

„Mislim da su razgovarali u četiri oka 10-15 minuta... Ne tako kratko. Zatim ih je prekinuo predsednik Francuske (Emanuel) Makron, koji je insistirao na nastavku rada u ’normandijskom formatu‘“, ispričao je Peskov detalje sa bilateralnog sastanka.

Lideri Rusije i Ukrajine sastali su se 9. decembra u Parizu na marginama samita „Normandijske četvorke“ o rešavanju situacije u Donbasu.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala