Mis Ukrajine maltretirali zbog tajnog puta u Moskvu /foto/

© Foto : missukraine_universeMis Ukrajine
Mis Ukrajine - Sputnik Srbija
Pratite nas
Pobednica prošlogodišnjeg takmičenja za Mis Lavova Natalija Boljuh postala je meta kritike ukrajinskih medija jer je saopštila da će ove godine rođendan proslaviti u Amsterdamu, ali je, umesto da otputuje u Holandiju, posetila — Moskvu.

Štaviše, ona je tokom rođendanskog slavlja okačila nekoliko fotografija iz Moskve na svom nalogu na Instagramu. Ipak, čim su mediji to preuzeli, ona ih je obrisala.

Nakon što su svi mediji objavili tu informaciju, ona se oglasila putem Fejsbuka, rekavši da je u Moskvu otputovala samo zbog prijatelja.

„Ja sam Ukrajinka, mis Lavova i prva pratilja mis Ukrajine. Jako se ponosim time, i činim sve da budem dostojna ove titule. Podržavam teritorijalnu celovitost Ukrajine, od Krima do Kijeva, od Lavova do Donjecka, ali u Rusiji imam prijatelje koji žele mir za obe naše države“, napisala je lepotica.

„Jako cenim naše prijateljstvo, zato sam i otputovala u Moskvu kako bi proslavila rođendan sa svojim prijateljima. Verujem da možemo da vratimo mir u naše domove, da možemo da komuniciramo sa obe strane granice“, dodala je Boljuhova.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala