Nagrađeni učesnici takmičenja „Moje veliko putovanje. Od Srbije do Rusije“

© RŽD Internešenel11. decembra u „Ruskom domu“ u Beogradu je održana svečana manifestacija uručivanja nagrada pobednicima dečijeg kreativnog takmičenja „Moje veliko putovanje. Od Srbije do Rusije“.
11. decembra u „Ruskom domu“ u Beogradu je održana svečana manifestacija uručivanja nagrada pobednicima dečijeg kreativnog takmičenja „Moje veliko putovanje. Od Srbije do Rusije“.  - Sputnik Srbija
Pratite nas
U „Ruskom domu“ u Beogradu su svečano uručene nagrade pobednicima dečijeg kreativnog takmičenja „Moje veliko putovanje. Od Srbije do Rusije“.

To je već šesto takmičenje, koje je organizovala kompanija „RŽD Internešenel“ u saradnji sa Međunarodnim fondom jedinstva pravoslavnih naroda u okviru projekta „Voz želja“.

Ove godine na takmičenju je učestvovalo više od 480 radova đaka od osam do 19 godina iz čitave zemlje. Učesnici su nagrađeni u raznim kategorijama, a zahvalnice su dobili njih 43 iz škola u Srbiji.

Učesnicima je bilo predloženo da ispričaju svoje utiske sa putovanja po Srbiji ili Rusiji, uključujući i sa putovanja železnicom, ili da sastave svoj idealni plan putovanja, koje bi oni hteli da imaju u budućnosti, navedeno je u saopštenju.

Autori najboljih radova su dobili poklone i diplome u prisustvu uglednih gostiju — predstavnika Ambasade Ruske Federacije u Republici Srbiji, Trgovinskog predstavništva Rusije u Srbiji, Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije, „Infrastruktura železnice Srbije a. d.“ i „Srbija kargo a. d.“.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala