Rusija će igrati prijateljsku utakmicu sa Srbijom

© Sputnik / Alekseй Kudenko / Uđi u bazu fotografijaFudbaleri reprezentacije Rusije na treningu pred utakmicu osmine finala Svetskog prvenstva u fudbalu protiv reprezentacije Španije
Fudbaleri reprezentacije Rusije na treningu pred utakmicu osmine finala Svetskog prvenstva u fudbalu protiv reprezentacije Španije - Sputnik Srbija
Pratite nas
Fudbalska reprezentacija Rusije igraće prijateljske utakmice sa timovima Švedske, Moldavije, Poljske i Srbije uoči Evropskog prvenstva u fudbalu 2020, saopšteno je na sajtu RFS.

Ekipa selektora Rusije Stanislava Čerčesova sastaće se sa Šveđanima 28. marta, sa Moldavcima 31. marta, u Poljskoj će gostovati 2. juna, dok će ruska reprezentacija ugostiti reprezentaciju Srbije 6. juna. Stadioni na kojima će se igrati utakmice, kao i vreme biće saopšteni kasnije.

Olimpijski krugovi u Kalinjingradu - Sputnik Srbija
Uživo: Žestok udar na ruski sport, stižu reakcije

Evropsko prvenstvo u fudbalu 2020. održaće se od 12. juna do 12. jula, a utakmice će se igrati u 12 evropskih gradova: Amsterdamu, Bakuu, Bilbau, Budimpešti, Glazgovu, Dablinu, Kopenhagenu, Londonu, Minhenu, Rimu i Sankt Peterburgu.

Reprezentacija Rusije u grupnoj fazi Evro 2020. sastaće se sa ekipama Belgije (13. juna), Finske (17. juna) i Danske (22. juna). Prve dve utakmice odigraće se u Sankt Peterburgu, dok će se utakmice sa reprezentacijom Danske igrati u Kopenhagenu.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala