Neprevaziđena ruska „trojka“ osvojila Torino

Pratite nas
Žensko finale Gran-prija u umetničkom klizanju u Torinu donelo je mnogo iznenađenja: četvorostruki flip Aleksandre Trusove, svetski rekord Aljone Kostorne i poslednje mesto Aline Zagitove.

Ruske klizačice su osvojile sva tri mesta u ženskom finalu Gran Prija u umetničkom klizanju koje je održano u Torinu. Prvo mesto je osvojila Aljona Kosterina, druga je bila Ana Ščerbakova, dok je treća Aleksandra Trusova. U finale je ušla i četvrta Ruskinja — Alina Zagitova.

© Sputnik / Vladimir Pesnya / Uđi u bazu fotografijaPodijum ženskog, pojedinačnog finala Gran prija u umetničkom klizanju u Torinu
Podijum ženskog, pojedinačnog finala Gran prija u umetničkom klizanju u Torinu - Sputnik Srbija
1/12
Podijum ženskog, pojedinačnog finala Gran prija u umetničkom klizanju u Torinu
© Sputnik / Vladimir Pesnya / Uđi u bazu fotografijaBredi Tenel (SAD) nastupa u ženskom, pojedinačnom finalu Gran prija u umetničkom klizanju u Torinu
Bredi Tenel (SAD) nastupa u ženskom, pojedinačnom finalu Gran prija u umetničkom klizanju u Torinu - Sputnik Srbija
2/12
Bredi Tenel (SAD) nastupa u ženskom, pojedinačnom finalu Gran prija u umetničkom klizanju u Torinu
© Sputnik / Vladimir Pesnya / Uđi u bazu fotografijaAleksandra Trusova (Rusija) nastupa u slobodnom programu ženskog, pojedinačnog finala Gran prija u umetničkom klizanju u Torinu.
Aleksandra Trusova (Rusija) nastupa u slobodnom programu ženskog, pojedinačnog finala Gran prija u umetničkom klizanju u Torinu.  - Sputnik Srbija
3/12
Aleksandra Trusova (Rusija) nastupa u slobodnom programu ženskog, pojedinačnog finala Gran prija u umetničkom klizanju u Torinu.
© Sputnik / Vladimir Pesnya / Uđi u bazu fotografijaAlina Zagitova (Rusija) nastupa u slobodnom programu ženskog, pojedinačnog finala Gran prija u umetničkom klizanju u Torinu.
Alina Zagitova (Rusija) nastupa u slobodnom programu ženskog, pojedinačnog finala Gran prija u umetničkom klizanju u Torinu.  - Sputnik Srbija
4/12
Alina Zagitova (Rusija) nastupa u slobodnom programu ženskog, pojedinačnog finala Gran prija u umetničkom klizanju u Torinu.
© Sputnik / Vladimir Pesnya / Uđi u bazu fotografijaAna Ščerbakova (Rusija) nastupa u slobodnom programu ženskog, pojedinačnog finala Gran prija u umetničkom klizanju u Torinu.
Ana Ščerbakova (Rusija) nastupa u slobodnom programu ženskog, pojedinačnog finala Gran prija u umetničkom klizanju u Torinu.  - Sputnik Srbija
5/12
Ana Ščerbakova (Rusija) nastupa u slobodnom programu ženskog, pojedinačnog finala Gran prija u umetničkom klizanju u Torinu.
© Sputnik / Vladimir Pesnya / Uđi u bazu fotografijaAljona Kostorna (Rusija) nastupa u kratkom programu ženskog, pojedinačnog finala Gran prija u umetničkom klizanju u Torinu.
Aljona Kostorna (Rusija) nastupa u kratkom programu ženskog, pojedinačnog finala Gran prija u umetničkom klizanju u Torinu.  - Sputnik Srbija
6/12
Aljona Kostorna (Rusija) nastupa u kratkom programu ženskog, pojedinačnog finala Gran prija u umetničkom klizanju u Torinu.
© Sputnik / Vladimir Pesnya / Uđi u bazu fotografijaAljona Kostorna (Rusija) nastupa u slobodnom programu ženskog, pojedinačnog finala Gran prija u umetničkom klizanju u Torinu.
Aljona Kostorna (Rusija) nastupa u slobodnom programu ženskog, pojedinačnog finala Gran prija u umetničkom klizanju u Torinu.  - Sputnik Srbija
7/12
Aljona Kostorna (Rusija) nastupa u slobodnom programu ženskog, pojedinačnog finala Gran prija u umetničkom klizanju u Torinu.
© Sputnik / Vladimir Pesnya / Uđi u bazu fotografijaRika Kihira (Japan) nastupa u slobodnom programu ženskog, pojedinačnog finala Gran prija u umetničkom klizanju u Torinu.
Rika Kihira (Japan) nastupa u slobodnom programu ženskog, pojedinačnog finala Gran prija u umetničkom klizanju u Torinu.  - Sputnik Srbija
8/12
Rika Kihira (Japan) nastupa u slobodnom programu ženskog, pojedinačnog finala Gran prija u umetničkom klizanju u Torinu.
© Sputnik / Vladimir Pesnya / Uđi u bazu fotografijaAna Ščerbakova (Rusija) nastupa u kratkom programu ženskog, pojedinačnog finala Gran prija u umetničkom klizanju u Torinu.
Ana Ščerbakova (Rusija) nastupa u kratkom programu ženskog, pojedinačnog finala Gran prija u umetničkom klizanju u Torinu.  - Sputnik Srbija
9/12
Ana Ščerbakova (Rusija) nastupa u kratkom programu ženskog, pojedinačnog finala Gran prija u umetničkom klizanju u Torinu.
© Sputnik / Vladimir Pesnya / Uđi u bazu fotografijaAlina Zagitova (Rusija) nastupa u kratkom programu ženskog, pojedinačnog finala Gran prija u umetničkom klizanju u Torinu.
Alina Zagitova (Rusija) nastupa u kratkom programu ženskog, pojedinačnog finala Gran prija u umetničkom klizanju u Torinu.  - Sputnik Srbija
10/12
Alina Zagitova (Rusija) nastupa u kratkom programu ženskog, pojedinačnog finala Gran prija u umetničkom klizanju u Torinu.
© Sputnik / Vladimir Pesnya / Uđi u bazu fotografijaAljona Kostorna (Rusija) nastupa u slobodnom programu ženskog, pojedinačnog finala Gran prija u umetničkom klizanju u Torinu.
Aljona Kostorna (Rusija) nastupa u slobodnom programu ženskog, pojedinačnog finala Gran prija u umetničkom klizanju u Torinu.  - Sputnik Srbija
11/12
Aljona Kostorna (Rusija) nastupa u slobodnom programu ženskog, pojedinačnog finala Gran prija u umetničkom klizanju u Torinu.
© Sputnik / Vladimir Pesnya / Uđi u bazu fotografijaDrugo i treće mesto u ženskom pojedinačnom klizanju Gran Prija u umetničkom klizanju u Torinu: Ana Ščerbakova i Aleksandra Trusova.
Drugo i treće mesto u ženskom pojedinačnom klizanju Gran Prija u umetničkom klizanju u Torinu: Ana Ščerbakova i Aleksandra Trusova. - Sputnik Srbija
12/12
Drugo i treće mesto u ženskom pojedinačnom klizanju Gran Prija u umetničkom klizanju u Torinu: Ana Ščerbakova i Aleksandra Trusova.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala