Hitno evakuisana američka vojna baza na Floridi

© AP Photo / Airman 1st Class Zoe M. Wockenfuss/U.S. Air ForcPripadnici američke vojske u vojnoj bazi Fort Noks spremaju se da krenu u Operaciju Verni patriota. Trampova administracija najavila je da će poslati nekih pet hiljada vojnika na granicu sa Meksikom kako bi sprečili migrantski karavan da uđe u SAD.
Pripadnici američke vojske u vojnoj bazi Fort Noks spremaju se da krenu u Operaciju Verni patriota. Trampova administracija najavila je da će poslati nekih pet hiljada vojnika na granicu sa Meksikom kako bi sprečili migrantski karavan da uđe u SAD. - Sputnik Srbija
Pratite nas
Baza vojske SAD na Floridi evakuisana je zbog pretnje bombom.

Prema saopštenju američke vojske, pretnja bombom je prijavljena u bazi Patrik. Ceo prostor baze je zatim hitno evakuisan. Lokalne vlasti su pokrenule istragu o incidentu. Više detalja nije saopšteno.

Ovo je drugi incident u bazama na Floridi danas. Podsetimo, u vojnoj bazi Pensakola na Floridi (SAD) ranije danas je došlo do pucnjave. Poginule su najmanje dve osobe, a osim njih, ubijen je i napadač. O napadu je obavešten i predsednik SAD Donald Tramp.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala