Napravio program za upoznavanje na kojem je jedini muškarac on sam /video/

© Foto : PrintskrinAron Smit na aplikaciji Singularnost
Aron Smit na aplikaciji Singularnost - Sputnik Srbija
Pratite nas
Jedan Amerikanac pribegao je humoru usled svoje uzaludne potrage za devojkom, tako što je izumeo program za upoznavanje na kome posetioci nemaju mnogo izbora.

Aron Smit iz Grinsboroa u Severnoj Karolini razvio je program za upoznavanje koji ukida bilo kakvu konkurenciju kandidata.

„Tajna Singulariteta“, kako se program zove, jeste u tome da je njegov tvorac, tridesetdvogodišnji radnik koji radi u tehničkoj podršci — jedini čovek dostupan za povezivanje.

Prelaz prstom preko ekrana nudi razne Smitove fotografije, na kojima se pojavljuje kako svira gitaru, nosi periku ili drži simpatično štene u naručju.

„Koristeći najnovije analize ličnosti i tehnologije samoučenja, ’Singularnost‘ štedi bezbroj časova potrošenih u pretraživanju uparivanja sa mnom“, objašnjava Smit u promotivnom video-snimku na svom kanalu na Jutjubu.

Smit je rekao za „Si-net“ da ga je obeshrabrila uzaludna potraga za vezom i da je odlučio da situaciju reši uz humor.

„Tako sam stvorio ’Singularnost‘ uz pomoć prijatelja programera“, kaže on.

Program se ne nudi u elektronskim prodavnicama, ali je dostupan u mobilnoj verziji na internetu.

Za razliku od tipičnog beskrajnog pregledanja koje nude aplikacije za druženje, ova ima jednu stranicu sa Smitovim kontakt podacima, što uključuju elektronsku poštu i dugme koje vodi do Smitovog naloga na Fejsbuku.

Smit je rekao da je već primio nekoliko zahteva za prijateljstvo zahvaljujući svojom programu, ali da nije prestao da koristi aplikacije za druženje. U isto vreme, on je više nego voljan da izađe na sastanak sa nekim sa Singularnosti“.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala