Srećni praznici na 33 jezika od Sputnjikove digitalne jelke

Pratite nas
Digitalna jelka međunarodne informativne agencije i radija Sputnjik sa novogodišnjim vestima iz celog sveta postavljena je na glavnom trgu u Moskvi (GUM).

Sputnjik ove godine obeležava svoju petu godišnjicu, a inovativni umetnički objekat u GUM-u poklon je Moskovljanima i gostima prestonice.

Šta je na novogodišnjoj trpezi u Italiji i Francuskoj? Koja je najposećenija rezidencija Deda Mraza u zemljama ZND? Ko igra glavnu ulogu u novogodišnjoj proslavi u Kambodži? Kada su počeli da pozivaju Deda Mraza u kuću u Sovjetskom Savezu? Ko je izmislio božićne ukrase? Posetioci GUM-a će moći da pročitaju odgovore na ta i mnoga druga pitanja, ali će moći da pročitaju i najnovije vesti iz celog sveta na traci sa pokretnim tekstom koja će kružiti oko jelke.

© Sputnik / Kirill KallinikovMeđunarodna informativna agencija i radio Sputnjik, deo medijske grupe „Rusija sevodnja“, izveštava na 33 jezika i temeljno poznaje prazničnu tradiciju svih zemalja sveta.
Međunarodna informativna agencija i radio Sputnjik, deo medijske grupe „Rusija sevodnja“, izveštava na 33 jezika i temeljno poznaje prazničnu tradiciju svih zemalja sveta.  - Sputnik Srbija
1/10
Međunarodna informativna agencija i radio Sputnjik, deo medijske grupe „Rusija sevodnja“, izveštava na 33 jezika i temeljno poznaje prazničnu tradiciju svih zemalja sveta.
© Sputnik / Kirill KalinnikovVesti i čestitke biće na više jezika.
Vesti i čestitke biće na više jezika.  - Sputnik Srbija
2/10
Vesti i čestitke biće na više jezika.
© Sputnik / Kirill KallinikovPosetioci GUM-a i čitaoci Sputnjika i „RIA Novosti“ mogu da pošalju svoje novogodišnje želje na jelku.
Posetioci GUM-a i čitaoci Sputnjika i „RIA Novosti“ mogu da pošalju svoje novogodišnje želje na jelku. - Sputnik Srbija
3/10
Posetioci GUM-a i čitaoci Sputnjika i „RIA Novosti“ mogu da pošalju svoje novogodišnje želje na jelku.
© Sputnik / Kirill KallinikovSputnjik „govori“ na 33 jezika i naši dopisnici rade širom sveta. A turisti iz različitih zemalja dolaze u centar Moskve, gde će možda na našoj jelki pronaći čestitku na svom jeziku.
Sputnjik „govori“ na 33 jezika i naši dopisnici rade širom sveta. A turisti iz različitih zemalja dolaze u centar Moskve, gde će možda na našoj jelki pronaći čestitku na svom jeziku.  - Sputnik Srbija
4/10
Sputnjik „govori“ na 33 jezika i naši dopisnici rade širom sveta. A turisti iz različitih zemalja dolaze u centar Moskve, gde će možda na našoj jelki pronaći čestitku na svom jeziku.
© Sputnik / Kirill KallinikovJedinstveni inovativni umetnički objekat Sputnjika deo je projekta „Novogodišnje jelke u GUM-u na Crvenom trgu“, koji se realizuje već 12. put.
Jedinstveni inovativni umetnički objekat Sputnjika deo je projekta „Novogodišnje jelke u GUM-u na Crvenom trgu“, koji se realizuje već 12. put. - Sputnik Srbija
5/10
Jedinstveni inovativni umetnički objekat Sputnjika deo je projekta „Novogodišnje jelke u GUM-u na Crvenom trgu“, koji se realizuje već 12. put.
© Sputnik / Kirill KalinnikovPrema tradiciji kompanije, partneri glavnog tržnog centra u zemlji na skoro dva meseca ga pretvaraju u bajkovitu šumu.
Prema tradiciji kompanije, partneri glavnog tržnog centra u zemlji na skoro dva meseca ga pretvaraju u bajkovitu šumu.  - Sputnik Srbija
6/10
Prema tradiciji kompanije, partneri glavnog tržnog centra u zemlji na skoro dva meseca ga pretvaraju u bajkovitu šumu.
© Sputnik / Kirill KalinnikovDigitalna Sputnjikova jelka u GUMu
Digitalna Sputnjikova jelka u GUMu - Sputnik Srbija
7/10
Digitalna Sputnjikova jelka u GUMu
© Sputnik / Kirill KalinnikovPosetioci se mogu prošetati tom bajkovitom šumom od 27. novembra do 19. januara.
Posetioci se mogu prošetati tom bajkovitom šumom od 27. novembra do 19. januara. - Sputnik Srbija
8/10
Posetioci se mogu prošetati tom bajkovitom šumom od 27. novembra do 19. januara.
© Sputnik / Kirill KalinnikovMIA „Rusija sevodnja“ i Sputnjik su informativni partneri GUM-Klizališta, projekta „Novogodišnje jelke u GUM-u na Crvenom trgu“ i GUM-Izložbe.

MIA „Rusija sevodnja“ i Sputnjik su informativni partneri GUM-Klizališta, projekta „Novogodišnje jelke u GUM-u na Crvenom trgu“ i GUM-Izložbe.

 - Sputnik Srbija
9/10
MIA „Rusija sevodnja“ i Sputnjik su informativni partneri GUM-Klizališta, projekta „Novogodišnje jelke u GUM-u na Crvenom trgu“ i GUM-Izložbe.

© Sputnik / Kirill KallinikovJelkama, ukrasima i novogodišnjem vašaru se ipak najviše raduju najmlađi.
Jelkama, ukrasima i novogodišnjem vašaru se ipak najviše raduju najmlađi. - Sputnik Srbija
10/10
Jelkama, ukrasima i novogodišnjem vašaru se ipak najviše raduju najmlađi.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala