Ne voli samo rakete: Kim Džong Un posećuje banje u izgradnji

Pratite nas
Vođa Severne Koreje naredio je rušenje nekoliko južnokorejskih hotela, obišao je fabriku medicinske opreme i čak prisustvovao vojnoj vežbi.

Sputnjik vam u foto-priči predstavlja kako je izgledala nedavna inspekcije koje je izvršio Kim.

© REUTERS / KCNASevernokorejski lider često organizuje inspekcije kompanija i fabrika.

Na fotografiji: Kim Džong Un posećuje fabriku medicinske opreme u Mjohjangsanu.
Severnokorejski lider često organizuje inspekcije kompanija i fabrika. Na fotografiji: Kim Džong Un posećuje fabriku medicinske opreme u Mjohjangsanu. - Sputnik Srbija
1/12
Severnokorejski lider često organizuje inspekcije kompanija i fabrika.

Na fotografiji: Kim Džong Un posećuje fabriku medicinske opreme u Mjohjangsanu.
© REUTERS / KCNAPoput njegovog oca i dede, Kim Džong Un vrši inspekciju poslova i procesa izgradnje i daje savete rukovodiocima projekta i zaposlenima.

Na fotografiji: severnokorejski lider posećuje banje u izgradnji u Jangdoku.
Poput njegovog oca i dede, Kim Džong Un vrši inspekciju poslova i procesa izgradnje i daje savete rukovodiocima projekta i zaposlenima. 

Na fotografiji: severnokorejski lider posećuje banje u izgradnji u Jangdoku. - Sputnik Srbija
2/12
Poput njegovog oca i dede, Kim Džong Un vrši inspekciju poslova i procesa izgradnje i daje savete rukovodiocima projekta i zaposlenima.

Na fotografiji: severnokorejski lider posećuje banje u izgradnji u Jangdoku.
© REUTERS / KCNATokom posete turističkoj oblasti, Kim Džong Un je naredio rušenje više hotela koje su pomoću investicija izgradile južnokorejske kompanije, jer su to „privremene zgrade“ i „nedostaje im nacionalni identitet“. Severnokorejski lider je takođe obavestio investitore da se ne oslanjaju na podršku Južne Koreje, da Pjongjang može samostalno da obnovi letovalište i da će se novo odmaralište savršeno uklapati sa planinskim predelom.
Tokom posete turističkoj oblasti, Kim Džong Un je naredio rušenje više hotela koje su pomoću investicija izgradile južnokorejske kompanije, jer su to „privremene zgrade“ i „nedostaje im nacionalni identitet“. Severnokorejski lider je takođe obavestio investitore da se ne oslanjaju na podršku Južne Koreje, da Pjongjang može samostalno da obnovi letovalište i da će se novo odmaralište savršeno uklapati sa planinskim predelom. - Sputnik Srbija
3/12
Tokom posete turističkoj oblasti, Kim Džong Un je naredio rušenje više hotela koje su pomoću investicija izgradile južnokorejske kompanije, jer su to „privremene zgrade“ i „nedostaje im nacionalni identitet“. Severnokorejski lider je takođe obavestio investitore da se ne oslanjaju na podršku Južne Koreje, da Pjongjang može samostalno da obnovi letovalište i da će se novo odmaralište savršeno uklapati sa planinskim predelom.
© REUTERS / KCNAKim Džong Un je zadovoljan tempom izgradnje od poslednje posete Jangdoku prošlog avgusta.
Kim Džong Un je zadovoljan tempom izgradnje od poslednje posete Jangdoku prošlog avgusta. - Sputnik Srbija
4/12
Kim Džong Un je zadovoljan tempom izgradnje od poslednje posete Jangdoku prošlog avgusta.
© REUTERS / KCNADo 2008. Severna Koreja je godišnje dobijala oko 30 miliona dolara zahvaljujući milionima južnokorejskih turista koji su posećivali planinu Kumgangsan. Međutim, nakon ubistva južnokorejskog turiste 2008. godine, Seul je obustavio putovanje svojih stanovnika u taj region. Pjongjang je 2010. izjavio da će turistički prostor razvijati sam, bez pomoći Južne Koreje.
Do 2008. Severna Koreja je godišnje dobijala oko 30 miliona dolara zahvaljujući milionima južnokorejskih turista koji su posećivali planinu Kumgangsan. Međutim, nakon ubistva južnokorejskog turiste 2008. godine, Seul je obustavio putovanje svojih stanovnika u taj region. Pjongjang je 2010. izjavio da će turistički prostor razvijati sam, bez pomoći Južne Koreje. - Sputnik Srbija
5/12
Do 2008. Severna Koreja je godišnje dobijala oko 30 miliona dolara zahvaljujući milionima južnokorejskih turista koji su posećivali planinu Kumgangsan. Međutim, nakon ubistva južnokorejskog turiste 2008. godine, Seul je obustavio putovanje svojih stanovnika u taj region. Pjongjang je 2010. izjavio da će turistički prostor razvijati sam, bez pomoći Južne Koreje.
© REUTERS / KCNAKim Džong Un vrši inspekciju izgradnje banje u Jangdoku.
Kim Džong Un vrši inspekciju izgradnje banje u Jangdoku. - Sputnik Srbija
6/12
Kim Džong Un vrši inspekciju izgradnje banje u Jangdoku.
© REUTERS / KCNAGodine 2018, tokom sastanka u Pjongjangu, čelnici dveju Koreja složili su se da normalizuju rad turističkog područja u Kumgangsanu. Međutim, sankcije to ne dozvoljavaju.
Godine 2018, tokom sastanka u Pjongjangu, čelnici dveju Koreja složili su se da normalizuju rad turističkog područja u Kumgangsanu. Međutim, sankcije to ne dozvoljavaju. - Sputnik Srbija
7/12
Godine 2018, tokom sastanka u Pjongjangu, čelnici dveju Koreja složili su se da normalizuju rad turističkog područja u Kumgangsanu. Međutim, sankcije to ne dozvoljavaju.
© REUTERS / KCNANakon inspekcije postrojenja, lider Severne Koreje je rekao da je spreman da masovno proizvodi medicinsku opremu neophodnu za bolnice u zemlji.
Nakon inspekcije postrojenja, lider Severne Koreje je rekao da je spreman da masovno proizvodi medicinsku opremu neophodnu za bolnice u zemlji. - Sputnik Srbija
8/12
Nakon inspekcije postrojenja, lider Severne Koreje je rekao da je spreman da masovno proizvodi medicinsku opremu neophodnu za bolnice u zemlji.
© REUTERS / KCNAKim Džong Un u inspekciji banje u izgradnji, koje se nalazi u provinciji Jangdok.
Kim Džong Un u inspekciji banje u izgradnji, koje se nalazi u provinciji Jangdok. - Sputnik Srbija
9/12
Kim Džong Un u inspekciji banje u izgradnji, koje se nalazi u provinciji Jangdok.
© REUTERS / KCNAKim Džong Un u poseti fabrici medicinske opreme u Mjohjangsanu.
Kim Džong Un u poseti fabrici medicinske opreme u Mjohjangsanu. - Sputnik Srbija
10/12
Kim Džong Un u poseti fabrici medicinske opreme u Mjohjangsanu.
© REUTERS / KCNASevernokorejski lider je takođe prisustvovao probi jedinica za manevar vazduhoplovstva i protivraketne odbrane i naglasio važnost povećanja operativne vojne gotovosti Severne Koreje.

Na fotografiji: Kim sa severnokorejskim snajperistima.
Severnokorejski lider je takođe prisustvovao probi jedinica za manevar vazduhoplovstva i protivraketne odbrane i naglasio važnost povećanja operativne vojne gotovosti Severne Koreje. 

Na fotografiji: Kim sa severnokorejskim snajperistima. - Sputnik Srbija
11/12
Severnokorejski lider je takođe prisustvovao probi jedinica za manevar vazduhoplovstva i protivraketne odbrane i naglasio važnost povećanja operativne vojne gotovosti Severne Koreje.

Na fotografiji: Kim sa severnokorejskim snajperistima.
© REUTERS / KCNAKim Džong Un je takođe nadgledao vazdušno sletanje dan nakon što su Seul i Vašington odlučili da odlože zajedničku vazdušnu vežbu da bi ojačali mirovne napore sa Severnom Korejom, koja poseduje nuklearno oružje.
Kim Džong Un je takođe nadgledao vazdušno sletanje dan nakon što su Seul i Vašington odlučili da odlože zajedničku vazdušnu vežbu da bi ojačali mirovne napore sa Severnom Korejom, koja poseduje nuklearno oružje. - Sputnik Srbija
12/12
Kim Džong Un je takođe nadgledao vazdušno sletanje dan nakon što su Seul i Vašington odlučili da odlože zajedničku vazdušnu vežbu da bi ojačali mirovne napore sa Severnom Korejom, koja poseduje nuklearno oružje.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala