Američki mediji preneli lažnu vest da je poginuo bivši košarkaš Partizana Milton Palasio

© AP Photo / Ted S. WarrenMilt Palasio
Milt Palasio - Sputnik Srbija
Pratite nas
Američki mediji objavili su infomaciju da je bivši košarkaš Partizana Milton Palasio poginuo nakon što ga je udario automobil u Torontu. Ovu vest ubrzo je demantovao nekadašnji trener Partizana Duško Vujošević.

Vest je glasila da je Palasio podlegao povredama jutro nakon što je zadobio udarac od strane vozača automobila „honda sivik“, preneo je B92.

Čak je navedeno da je kanadski konzulat potvrdio identitet preminulog 41-godišnjaka, koji prvobitno nije bio poznat. 

Duško Vujošević je, međutim, demantovao navode američkih medija: „Radi se o lažnoj vesti koja se prvi put pojavila prošle godine“.

Palasio je za Partizan nastupao u sezoni 2007/08, kada je započeo karijeru u Evropi, posle sedam godina provedenih u NBA ligi.

Sa crno-belima je 2008. godine osvojio triplu krunu i u drugom delu sezone bio jedan od boljih igrača, osvojivši i nagradu MVP meseca marta u Evroligi.

Iz Beograda se preselio u Himki, gde se nije najbolje snašao, a u Partizan se vratio 2009. godine. Tada je nedugo posle potpisivanja ugovora dobio otkaz, jer se nije pojavio pred ekipom na vreme.

Trenersku karijeru započeo je 2013. godine, radeći kao direktor za razvoj igrača na Univerzitetu Ajdaho, a najskorije je bio pomoćni trener Long Ajland Netsa, ekipe koja igra u Razvojnoj ligi.

Mediji u SAD navode da su pomenutom automobilu otkazale kočnice neposredno pre nego što je udario Palasija.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala