Kraj drame na Voždovcu: Naoružani muškarac se predao policiji

© Tanjug / SAVA RADOVANOVICPolicija na Voždovcu
Policija na Voždovcu - Sputnik Srbija
Pratite nas
Pripadnici pregovaračkog tima Ministarstva unutrašnjih poslova uspešno su rešili situaciju u beogradskom naselju Braće Jerković, gde se policijski službenik, nakon svađe sa suprugom, zaključao u stanu i posle skoro šest sati predao policiji.

Muškarac star 42 godine, kako se navodi u saopštenju MUP-a, izašao je sam nakon višečasovnih pregovora iz stana u ulici Vojvode Vlahovića i predao se policiji.

Pregovori su trajali više od pet časova, tokom kojih je taj policijski službenik, kako su mediji pisali, pretio i da će se ubiti.

Tokom tih nekoliko sati sedeo je na terasi, a u nekim momentima je prelazio na terasu susednog stana u kome mu, kako su mediji pisali, živi tašta.

Nešto pre 12 sati MUP je saopštio da je njihov pregovarački tim „angažovan na rešavanju situacije u naselju Braće Jerković“, gde se jedan policijski službenik, nakon svađe sa suprugom, zaključao u stanu.

Supruga i sin su nakon svađe izašli iz stana.

Neki mediji su pisali da je drama počela pre podne, kada je supruga B.S. bosa istrčala iz stana i vrištala, a nakon čega su na lice mesta stigle brojne ekipe: policijska, Hitna pomoć i vatrogasci.

© Tanjug / Sava RadovanovićPolicijski službenik se danas nakon svađe sa suprugom zaključao u stanu u beogradskom naselju Braće Jerković, a policija pokušava da stupi u kontakt sa njim.
Kraj drame na Voždovcu: Naoružani muškarac se predao policiji - Sputnik Srbija
Policijski službenik se danas nakon svađe sa suprugom zaključao u stanu u beogradskom naselju Braće Jerković, a policija pokušava da stupi u kontakt sa njim.

Dodali su i da je taj naoružani policajac danas terorisao celu zgradu.

Takođe, navode i da je B. S. odvezen sanitetskim vozilom na pregled.

„Novosti“ prenose i to da je jedino sigurno da do sada taj policajac nije bio prijavljivan zbog porodičnog nasilja, kao i da će se pravi uzrok današnje drame tek utvrditi.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala