Baletske zvezde iz Sankt Peterburga u centru „Sava“

© Foto : Stas LevshinBaletske zvezde iz Sankt Peterburga
Baletske zvezde iz Sankt Peterburga - Sputnik Srbija
Pratite nas
Gala baletski spektakl u izvođenju solista Marijinskog i Mihajlovskog teatra iz Sankt Peterburga biće održan 22. i 23. novembra na sceni centra „Sava“ u Beogradu.

U saradnji grada Sankt Peterburga i centra „Sava“ biće organizovana dva dana vrhunske baletske umetnosti u Beogradu. U dogovoru sa predstavnicima Komiteta za kulturu grada Sankt Peterburga, u srpskoj prestonici će se predstaviti izuzetni baletski umetnici koji će izvesti najsjajnije komade klasičnih baleta svetskih repertoara Arama Hačaturijana, Igora Stravinskog, P. I. Čajkovskog, Adolfa Adama, Edvarda Griga, Ludviga Minkusa i moderne koreografije.

© Foto : Sava CentarBalet iz Sankt Peterburga
Baletske zvezde iz Sankt Peterburga u centru „Sava“ - Sputnik Srbija
Balet iz Sankt Peterburga

Ruski balet je uvek bio i ostaje jedan od simbola veličine ruske države i njene kulture, koji je u celom svetu prepoznatljiv pre svega zbog vrhunskih dometa umetnika iz Rusije, a i zbog toga što je balet jedinstvena umetnost koja ne poznaje jezičke i kulturne barijere. Gala predstave baletskih zvezda iz Rusije osvajaju srca poklonika pravih i trajnih vrednosti, a nastupe baletskih majstora iz Sankt Peterburga karakteriše istinska emocija, široka lepeza izražajnosti plesa i duša glumačkog izražavanja u baletskom ruhu.

Predstave će biti održane dva dana zaredom, 22. i 23. novembra.

Cene karata su 2.000, 1.700, 1.400 i 1.100 dinara i mogu se kupiti na Blagajni centra „Sava“, kao i na svim prodajnim mestima www.tickets.rs.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala