Tramp obavio sistematski pregled: Sve je sjajno

© AP Photo / Evan VucciDonald Tramp
Donald Tramp - Sputnik Srbija
Pratite nas
Američki predsednik Donald Tramp objavio je danas da je „jako dobrog“ zdravlja, nakon što je obavio prvu fazu godišnjeg sistematskog pregleda.

Donald Tramp je na svom profilu na Tviteru objavio da je obavio prvu fazu pregleda u Nacionalnom vojnom medicinskom centru „Volter Rid“ u Vašingtonu.

„Sve veoma dobro (sjajno!). Završiću pregled iduće godine“, napisao je američki predsednik.

I Bela kuća je saopštila da je predsednik obavio brz pregled i neke laboratorijske testove, prenosi Tanjug, pozivajući se na Rojters.

„Predvidevši da će 2020. godine biti veoma zauzet, predsednik koristi slobodan vikend ovde u Vašingtonu da počne deo rutinskog godišnjeg pregleda“, saopštila je sekretarica za štampu Bele kuće Stefani Grišam.

Upitana o glasinama da li je predsednik posetio vojni medicinski centar zbog razloga koji „nisu rutinski kontrolni pregledi“, Grišamova je odgovorila: „Apsolutno ne. On je zdrav koliko je to moguće“.

Tramp se takođe sastao sa doktorima bolnice i zahvalio im na brizi za ranjene američke vojnike, a potom i sa porodicama pripadnika specijalnih snaga ranjenim u Avganistanu.

„Predsednik ostaje zdrav i energičan, što pokazuju i njegovi burni nastupi pred više hiljada Amerikanaca nekoliko puta nedeljno“, rekla je Grišamova.

Ona, ipak, nije pružila nikakve detalje o pregledu ili laboratorijskim testovima predsednika.

Kako se navodi, u februaru je doktor iz Bele kuće posle višečasovnih pregleda saopštio da je Tramp „vrlo dobrog zdravlja“.

Tramp, poznat po svojoj ljubavi prema hamburgerima i prepečenim odrescima, kao i po odbojnosti prema teretani, od 2017. godine dobio je na težini, gurnuvši svoj indeks telesne mase u kategoriju gojaznih, prenosi Rojters.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala