Princ Endrju prvi put odgovara na pitanja o vezi s Epstajnom

© AP Photo / Sang TanPrinc Endrju
Princ Endrju - Sputnik Srbija
Pratite nas
Britanski princ Endrju prvi put je, u intervjuu za Bi-Bi-Si, odgovarao na pitanja o vezama sa osuđenim pedofilom Džefrijem Epstajnom, u kojem je priznao da je bila greška što je boravio u njegovoj kući.

Princ Endrju već je mesecima pod pritiskom zbog veza sa Epstajnom, 66-godišnjim američkim finansijerom koji je, nakon što je optužen za dugogodišnje seksualno zlostavljanje maloletnica, izvršio samoubistvo u avgustu u zatvoru u Njujorku, prenosi Tanjug.

Godine 2010. princ Endrju je fotografisan kako se šeta sa Džefrijem Epstajnom u parku u Njujorku, dve godine nakon što je osuđen zbog podvođenja maloletnice.

„Mejl on sandej“ je objavio fotografije princa u Epstajnovom stanu na Menhetnu koje su nastale otprilike u isto vreme, a tim povodom Endrju je rekao da je o tome mnogo puta razmišljao i da je na kraju zaključio da je to „definitivno bilo pogrešno“.

Princ Endrju je izjavio i da se ne seća susreta sa Amerikankom koja ga je optužila za seksualno zlostavljanje u vreme kada je bila maloletna.

„Ne sećam se da sam tu ženu ikad sreo“, rekao je princ Endrju, koji je treće dete kraljice Elizabete Druge, o Virdžiniji Roberts, u intervjuu za Bi-Bi-Si 2, čiji su pojedini izvodi objavljeni uoči večerašnjeg emitovanja intervjua.

Na ponovljeno pitanje da li se uopšte seća te žene, princ Endru je rekao: „Ne“.

On je ipak dodao da svaki dan žali zbog toga što se družio sa Epstajnom i posle njegovog izlaska iz zatvora 2010. godine, gde je služio kaznu zbog podvođenja jedne maloletnice na Floridi.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala