„Dok anđeli spavaju“ na Sputnjiku, jer je Sputnjik avangarda /video/

© SputnikMarina Rajević Savić
Marina Rajević Savić - Sputnik Srbija
Pratite nas
Marina Rajević Savić svoju emisiju „Dok anđeli spavaju“, koja na medijskom nebu opstaje bezmalo tri decenije, ponovo oživljava na portalu Sputnjik.

Njeni intervjui i priče koje nam donosi dosežu dubine, pogađaju suštinu... Marina uspeva da od svojih gostiju izvuče najiskrenije misli koje ih obuzimaju kada su u miru posvećeni samo sebi. Kada ih niko i ništa ne ometa da bistro sagledaju svoja, ali i tuđa dela. Kada se svetla ugase, a njihovi „anđeli“ spavaju... Baš te misli sagovornici rado dele sa Marinom i njenom publikom i često nas nateraju da se i sami zamislimo.

U kratkom video-prilogu Marina nam otkriva zašto je izabrala baš Sputnjik za novi dom i šta možemo da očekujemo od novog serijala emisije „Dok anđeli spavaju“.

Povodom emitovanja prve emisije, koje će biti u subotu, Marina je dala intervju Maši Radović, u kojem je istakla da Srbija nije rijaliti, a govorila je i o stanju medija, o cenzuri sa kojom se sretala, svojim počecima, ali i o onome što nas očekuje u vremenu u koje dolazi.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala