Vučić ponovo pisao Kocijančičevoj: Draga Majo, da li je antraks, novičok ili sredstvo za čišćenje

© Tanjug / TANJA VALICAleksandar Vučić
Aleksandar Vučić - Sputnik Srbija
Pratite nas
Predsednik Vučić je uputio pismo portparolki visoke predstavnice EU Maji Kocijančič, objavljeno na nalogu na Tviteru, sa ponovljenim zahtevom.

Vučić je zatražio od Kocijančeve da konačno kaže da li su Srbi trovali Albance „antraksom, novičokom ili možda sredstvom za čišćenje nameštaja“ i da „neće odustati od traganja za odgovorom“.

„Draga Majo Kocijančič, prošlo je više od tri nedelje od kada je nastupilo, kako su Albanci tvrdili, masovno trovanje na jednonacionalnoj osnovi u CIK u Prištini. Molim Vas, draga Majo, da nam konačno kažete da li je u pitanju bio antraks, novičok ili možda sredstvo za čišćenje nameštaja. P.S. Dok sam živ neću odustati od traganja za odgovorom na ovo važno pitanje. Žao mi je što se ovako strašnom stvari, u kojoj su navodno učestvovali Srbi, očigledno ne bavi ni EU, ali ni Metju Palmer. Ja hoću. Unapred zahvalan“, objavio je predsednik Srbije na svom nalogu na Tviteru.

​Aleksandar Vučić je već jednom uputio portparolki visoke predstavnice EU pismo sa istim zahtevom, na šta je Kocijančičeva odgovorila da „EU trenutno čeka rezultate istrage“.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala