Snouden otkriva da li postoje kemtrejls i da li američka vlada skriva kontakte sa vanzemaljcima

© AFP 2023 / Frederick FlorinBivši službenik američke Agencije za nacionalnu bezbednost (NSA) Edvard Snouden
Bivši službenik američke Agencije za nacionalnu bezbednost (NSA) Edvard Snouden  - Sputnik Srbija
Pratite nas
Edvard Snouden, bivši radnik CIA, saradnik NSA i uzbunjivač koji je 2013. dobio azil u Rusiji, nakon što je razotkrio tajni američki program masovnog prisluškivanja, gostovao je kod popularnog voditelja Džoa Rogana.

Snouden je izneo otkriće koje će razočarati teoretičare zavera i lovce na NLO koji veruju da američka vlada skriva kontakte s vanzemaljcima.

Budući da je kao radnik CIA (Centralne obaveštajne agencije) i kasnije saradnik NSA (Agencije za nacionalnu bezbednost) imao pristup njihovim tajnim podacima, priznao je da je tražio podatke o vanzemaljcima, prenosi hrvatski portal „Indeks“.

„Znam, Džo, znam da želiš da postoje vanzemaljci. Znam da Nil de Gras Tajson žarko želi da postoje vanzemaljci. I verovatno postoje, zar ne?“, rekao je Roganu.

© Depositphotos.com / InnovariVanzemaljci
Snouden otkriva da li postoje kemtrejls i da li američka vlada skriva kontakte sa vanzemaljcima - Sputnik Srbija
Vanzemaljci

„Imao sam neverovatan pristup NSA, CIA, vojsci, svim ovim grupama. Nisam pronašao ništa. Službeno, koliko ja znam, vanzemaljci nikad nisu kontaktirali Zemlju ili barem nisu kontaktirali američke obaveštajne službe“, napisao je Snouden u svojoj knjizi „Dosije“.

„Ako ste se pitali — da, čovek je zaista sleteo na Mesec. Klimatske promene su stvarne. ’Kemtrejls‘ (trag koji avioni ostavljaju za sobom) ne postoje“, dodao je on.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala