Ja sam te rodio, ja ću te i ubiti: Kadirov o američkoj likvidaciji terorističkog vođe

© AP Photo / Vadim GhirdaSirijski grad Kobani zazut bombama koalicije predvođene SAD.
Sirijski grad Kobani zazut bombama koalicije predvođene SAD. - Sputnik Srbija
Pratite nas
Vest da su američke snage ubile vođu terorista Abu Bakra el Bagdadija podsetila je čečenskog lidera Ramzana Kadirova na reči Tarasa Buljbe: „Ja sam te rodio, ja ću te i ubiti“.

„Abu Bakr el Bagdadi je ponovo ubijen? Na pamet mi padaju reči Tarasa Buljbe, koji je svom sinu Andriji rekao: ’Ja sam te rodio, ja ću te ubiti!‘. Bin Laden je mrtav, dok je Al Kaida ’živa‘. Bagdadijeva smrt malo toga menja, ako se teroristi dele na dobre i loše. Važno je da se Sirija u potpunosti očisti od DAEŠ-a“, napisao je Kadirov na Telegramu.

Ratni reporter Aleksandar Koc primetio je da su Amerikanci lidera DAEŠ-a likvidirali u Idlibu, gde, prema njihovim sopstvenim tvrdnjama, nema terorista.

„Ako je istina da su Bagdadija ubili u Idlibu, smešno je što se radi o mestu gde se, po mišljenju Amerikanaca, ne nalaze nikakvi teroristi — samo umerena opozicija i beli šlemovi“, napisao je Koc na Telegramu.

Podsetimo, američki predsednik Donalda Tramp je najavio vrlo važnu izjavu o nekom događaju, nakon čega su mediji javili da su američki specijalci navodno likvidirali El Bagdadija u sirijskoj provinciji Idlib.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala