Putin i Netanijahu razgovarali o Siriji

© Sputnik / Alekseй Družinin / Uđi u bazu fotografijaPredsednik Rusije Vladimir Putin i premijer Izraela Benjamin Netanijahu
Predsednik Rusije Vladimir Putin i premijer Izraela Benjamin Netanijahu - Sputnik Srbija
Pratite nas
Predsednik Rusije Vladimir Putin razgovarao je telefonom sa izraelskim premijerom Benjaminom Netanijahuom o aktuelnim bilateralnim pitanjima i situaciji u Siriji, saopštila je pres-služba Kremlja.
„Tokom telefonskog razgovora predsednik Rusije Vladimir Putin čestitao je izraelskom premijeru Benjaminu Netanijahuu 70. rođendan. Razmatrana su neka aktuelna bilateralna pitanja i situacija u Siriji“, navodi se u saopštenju. 

Takođe se dodaje da je Putin Netanijahuu uputio i telegram čestitke, u kojem se navodi da je Putin istakao lični doprinos izraelskog premijera razvoju obostrano korisne bilateralne saradnje i jačanju prijateljskih veza između Rusije i Izraela.

„Iskreno cenim naše konstruktivne i poslovne odnose. Računam na nastavak sadržajnog dijaloga sa Vama i plodonosni zajednički rad u korist ruskog i izraelskog naroda, u cilju jačanja regionalne bezbednosti i stabilnosti“, navodi se u čestitki ruskog predsednika.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala