Kiša metaka: Snimci sa međunarodnih vojnih vežbi ODKB-a „Sadejstvo 2019“ (video)

© Sputnik / Mihail Voskresenskiй / Uđi u bazu fotografijaVojnik puca iz prenosivog lansirnog raketnog sistema "Igla" tokom zajedničkih taktičkih vojnih vežbi snaga za brzo reagovanje zemalja-članova Organizacije dogovora o kolektivnoj bezbednosti u Kirgistanu
Vojnik puca iz prenosivog lansirnog raketnog sistema Igla tokom zajedničkih taktičkih vojnih vežbi snaga za brzo reagovanje zemalja-članova Organizacije dogovora o kolektivnoj bezbednosti u Kirgistanu - Sputnik Srbija
Pratite nas
Zajedničke vojne vežbe snaga Organizacije dogovora o kolektivnoj bezbednosti (ODKB) „Sadejstvo 2019“ održavaju se u blizini Nižnjeg Novgoroda na poligonu Mulino, prenosi televizija „Zvezda“.

Na video-snimku je prikazano kako vojska demonstrira tehniku borbe protiv nezakonitih oružanih formacija. Vojnici su uspešno likvidirali uslovnog neprijatelja, koji je upao na teritoriju jedne od država i zauzeo naseljeno mesto.

U manevrima su učestvovala oklopna vozila, avijacija i vazdušno-desantne jedinice.

U velikim međunarodnim vojnim vežbama „Sadejstvo 2019“ učestvuje vojska iz Rusije, Belorusije, Kazahstana, Kirgizije, Jermenije i Tadžikistana. Uključeno je više od 3.000 vojnika i oko 300 jedinica vojne tehnike.

Kako se navodi, vežbe su isključivo odbrambenog karaktera.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala