Genije na grobu Fadilja Vokrija: Znam da bi bio veoma srećan zbog Kosova, ali to je život

Pratite nas
Delegacija Fudbalskog saveza Crne Gore, na čelu sa predsjednikom Dejanom Savićevićem i generalnim sekretarom Momirom Đurđevcem, odala je juče počast i položila cvijeće na grob Fadilja Vokrija, najboljeg kosovskog fudbalera svih vremena i bivšeg predsjednika FS Kosova, koji je preminuo u junu prošle godine.

„Nisam mogao da prisustvujem sahrani Fadilja Vokrija, pa sam iskoristio ovu priliku da posjetim njegov grob i poklonim se. Fadilj i ja smo bili dobri prijatelji i odlično smo sarađivali. Bio sam veoma tužan kada sam čudo da je preminuo. Znam da bi bio veoma srećan zbog uspona reprezentacije Kosova, ali to je život“, kazao je Savićević, prenosi „Koha ditore“.

„Predsjednik Savićević, legenda fudbala bivše Jugoslavije i Evrope, bio je dobar prijatelj Fadilja Vokrija. U znak sjećanja na prijateljstvo, posjetio je njegov grob“, rekao je predsjednik FS Kosova Agim Ademi.

Takozvano Kosovo i Crna Gora odigrale su sinoć u Prištini utakmicu sedmog kola kvalifikacija za EVRO 2020. Domaćin je u prilično naelektrisanoj atmosferi na tribinama slavio sa 2:0.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala