Igrači Zvezde i 500 „delija“ na Jarinju (video)

Pratite nas
Autobus sa igračima Crvene zvezde stigao je na administrativni prelaz Jarinje, gde su ga dočekali zvaničnici iz Kosovske Mitrovice, novinari i oko 500 „delija“. Kolima je stigao i Zvezdan Terzić. Oko desetak pripadnika specijalnih jedinica Rosu sačekalo je ekspediciju Crvene zvezde, javljaju mediji.

IZ FK Trepča stigla je vest da su dobili odgovor od kosovske policije i da u njemu piše da je zabranjeno odigravanje utakmice u Kosovskoj Mitrovici.

Fudbaleri Zvezde krenuli su juče na put. Prespavali su u Raški, a na prelaz Jarinje trebalo bi da stignu oko 11 sati i 30 minuta, nezvanično saznaje Sputnjik.

Grupa novinarskih ekipa iz Beograda već je stigla na administrativni prelaz Jarinje. Oni su se uputili ka Kosmetu kako bi ispratili najavljenu utakmicu, a predstavnike medija je na administrativnom prelazu dočekala delegacija Srpske liste, čiji predsednik Goran Rakić je rekao da se „još ništa ne zna“.

Sportski direktor FK Trepča Bojan Jakšić izjavio je ranije da je i dalje neizvesno da li će biti odigrana utakmica između tog kluba i Crvene zvezde.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala