Neobična poruka „Fejsbuka“ povodom izbora na Kosovu

© AP Photo / FILIP KRAINCANICIzbori na Kosovu
Izbori na Kosovu - Sputnik Srbija
Pratite nas
Društvena mreža „Fejsbuk“ iznenadila je svoje korisnike zato što je posvetila je posebnu pažnju izbornom danu na Kosovu i Metohiji.

„Fejsbuk“ je svoje korisnike obavestio da se na Kosovu održavaju izbori, pod sloganom „Izborni dan je, informiši se o glasanju i podeli da si glasao!“ piše „Gazeta Ekspres“.

© print skrinDruštvena mreža Fejsbuk iznenadila je svoje korisnike time što je posvetila je posebnu pažnju izbornim danu na Kosovu i Metohiji
Neobična poruka „Fejsbuka“ povodom izbora na Kosovu - Sputnik Srbija
Društvena mreža Fejsbuk iznenadila je svoje korisnike time što je posvetila je posebnu pažnju izbornim danu na Kosovu i Metohiji

Kompanija „Fejsbuk“ je ovaj svoj potez objasnila saopštivši da na ovaj način građanima želi da omogući da saznaju, između ostalog, i kako da se registruju ili gde im je biračko mesto, i tako dalje.

„Šaljemo ova obaveštenja, jer želimo da pomognemo svima da podignu svoj glas tokom izbora. Za ova obaveštenja nismo plaćeni. Ljudima govorimo da su dovoljno odrasli da glasaju, bez obzira koga podržavaju“, stoji u obrazloženju ove društvene mreže.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala