Beskućnica iz metroa dobila ponudu za posao

© AFP 2023 / LOS ANGELES POLICE DEPARTMENTBeskućnica peva u metrou u Los Anđelesu
Beskućnica peva u metrou u Los Anđelesu - Sputnik Srbija
Pratite nas
Beskućnica koja je postala popularna zahvaljujući video-snimku na internetu na kom izvodi opersku ariju u američkom metrou, mogla bi da potpiše ugovor sa muzičkom kućom, prenosi TMZ.

Kako navodi portal, njoj je ponuđen je ugovor za ploču.

Muzički producent Džoel Dajamond izjavio je da je sopranu iz metroa pripremio ponudu u nadi da će napraviti veliki hit klasične muzike.

Krajem septembra na nalogu na Tviteru policije Los Anđelesa pojavio se snimak na kojem beskućnica, koja stoji u hodniku stanice metroa, izvodi ariju iz opere „Đani Skiki“ italijanskog kompozitora Đakoma Pučinija. Video je brzo počeo da dobija na popularnosti i već je sakupio skoro milion pregleda.

​Kako navodi časopis „Los Anđeles tajms“, pevačica je 52-godišnja Ruskinja Emili Zamurka, koja je emigrirala u Sjedinjene Američke Države početkom devedesetih. Prema njenim rečima, naučila je da peva oponašajući operske pevače sa televizije.

Zamurka je ispričala da je prvo živela u Misuriju, radila u staračkom domu i restoranima, a zatim se preselila u državu Vašington i počela da daje časove klavira u crkvi. Ubrzo se zbog zdravstvenih problema i niza finansijskih teškoća našla na ulici. Od tada spava gde može i živi od socijalne pomoći države u iznosu od 400 dolara mesečno.

U početku se žena uplašila kada je policajac počeo da je snima i molila ga da nigde ne objavljuje snimak. Međutim, on je snimak ipak postavio na internet i on se brzo proširio mrežama. Pevačica je odmah dobila prvu ponudu za posao, a uskoro će možda potpisati ugovor za snimanje pesme ili albuma.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala