Albanci u Njujorku pozivaju na protest protiv premijere filma Borisa Malagurskog

© Ustupljeno SputnjikuBoris Malagurski
Boris Malagurski - Sputnik Srbija
Pratite nas
Grupa „Albanski koreni“ pozvala je preko Fejsbuka na protest protiv premijere filma Borisa Malagurskog „Težina lanaca 3“ u Njujorku.

„Stop srpskoj propagandnoj mašini“, napisano je na stranici „Albanski koreni“ na Fejsbuku. Protest je zakazan samo sat vremena pre premijere filma ispred „SVA Teatra“.

© Sputnik / IlustracijaPoziv grupe „Albanski koreni“ protiv premijere filma „Težina lanaca 3“ na stranici te grupe na Fejsbuku
Albanci u Njujorku pozivaju na protest protiv premijere filma Borisa Malagurskog - Sputnik Srbija
Poziv grupe „Albanski koreni“ protiv premijere filma „Težina lanaca 3“ na stranici te grupe na Fejsbuku

Boris Malagurski je za Sputnjik izjavio da taj poziv znači da su albanski ekstremisti priznali da je on pretnja za njihov projekat lažne države Kosovo.

„Ovo je jasan pokušaj zastrašivanja i provociranja, sa ciljem da spreče projekciju mog filma. Mene su opisali kao protivnika kosovske nezavisnosti i boraca OVK. Posle zabrane ulaska na Kosovo od strane bivšeg premijera Ramuša Haradinaja, albanski ekstremisti su ponovo priznali da sam pretnja za njihov projekat lažne države Kosovo, ovog puta u Njujorku. Pozivam sve Srbe i poštene Amerikance da dođu na premijeru ’Težine lanaca 3‘ u Njujorku, ali i u ostalim gradovima širom Severne Amerike, da albanskim ekstremistima zajedno pokažemo da ih se ne plašimo, da ne mogu da uguše istinu, da će svet saznati šta se dešava na našim prostorima i da će pravda kad-tad pobediti“, prokomentarisao je Malagurski za Sputnjik.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala