Usputni selfi sa Putinom: Jermenski premijer objavio fotografiju iz minibusa (foto)

© Sputnik / Asatur Esaяnc / Uđi u bazu fotografijaPredsednik Rusije Vladimir Putin, premijer Jermenije Nikol Pašinjan, predsednik Moldavije Igor Dodon i predsednik Irana Hasan Rohani na marginama samita Evroazijskog ekonomskog saveza u Jerevanu
Predsednik Rusije Vladimir Putin, premijer Jermenije Nikol Pašinjan, predsednik Moldavije Igor Dodon i predsednik Irana Hasan Rohani na marginama samita Evroazijskog ekonomskog saveza u Jerevanu - Sputnik Srbija
Pratite nas
Premijer Jermenije Nikol Pašinjan objavio je na svom nalogu na Tviteru selfi iz neprobojnog minibusa u kojem su bili učesnici Vrhovnog Evroazijskog ekonomskog saveta koji je u utorak održan u Jerevanu.

Osim jermenskog premijera, na fotografiji su predsednik Rusije Vladimir Putin, predsednik Kirgizije Sooronbaj Ženbekov, predsednik Kazahstana Kasim-Žomart Tokajev, predsednik Irana Hasan Rohani i predsednik Moldavije Igor Dodon.

„Usputni selfi. Za to kratko vreme uspeli smo da donesemo važne odluke“, napisao je Pašinjan ispod slike na ruskom i engleskom jeziku.

Pašinjan je napravio još nekoliko selfija sa ostalim liderima, međutim, na njima nema Vladimira Putina.

​U Jerevanu je u utorak održan samit Evroazijskog ekonomskog saveza. Evroazijski savez je međunarodno ekonomsko udruženje stvoreno na osnovi Carinskog saveza i Jedinstvenog ekonomskog prostora koji funkcioniše od 1. januara 2015. godine. Članovi Saveza su Rusija, Belorusija, Jermenija, Kazahstan i Kirgizija.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala