Šampioni Evrope stigli, Vučiću poklonili dres i loptu (video)

© Tanjug / SAVA RADOVANOVICOdbojkaši Srbije na prijemu kod predsednika Srbije
Odbojkaši Srbije na prijemu kod predsednika Srbije - Sputnik Srbija
Pratite nas
Odbojkaši Srbije, evropski šampioni, stigli su danas u Beograd letom iz Pariza. Nakon dočeka na aerodromu, odbojkaši su se uputili ka zgradi Predsedništva, gde ih je primio predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Reprezentativci Srbije sleteli su u 12.40 sati na beogradski aerodrom „Nikola Tesla“ na redovnom letu „Er Srbije“ iz Pariza JU311.

Na aerodromu su ih sačekali članovi porodica, navijači, ljudi iz Odbojkaškog saveza, novinari, predstavnici glavnog sponzora Poštanske štedionice...

© Tanjug / RADE PRELICZlato stiglo u Beograd: Odbojkaši sa trofejom
Šampioni Evrope stigli, Vučiću poklonili dres i loptu (video) - Sputnik Srbija
Zlato stiglo u Beograd: Odbojkaši sa trofejom

Evropske šampione osoblje „Er Srbije“ poslužilo je u avionu šampanjcem i tortom na kojoj je pisalo: „Šampioni, čestitamo — Er Srbija.“

Zlatni momci u Beograd su sleteli u sjajnom raspoloženju, a fantastičan uspeh su zalili penušavim pićem i zasladili tortom.

Predsednik Vučić primio zlatne odbojkaše

Predsednik Aleksandar Vučić primio je danas odbojkaše Srbije koji su osvojili zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu u Francuskoj.

Vučić je šapmionima Starog kontinenta zahvalio na osvojenoj medalji i istakao da su svi građani ponosni zbog fantastičnog rezultata koji su ostvarili.

© Tanjug / SAVA RADOVANOVICOdbojkaši Srbije u Predsedništvu
Šampioni Evrope stigli, Vučiću poklonili dres i loptu (video) - Sputnik Srbija
Odbojkaši Srbije u Predsedništvu

„Prvo su dame donele zlato iz Ankare, sada vi zlato iz Pariza. Cela Evropa zna da smo odbojkaška sila broj 1“, poručio im je predsednik na prijemu na Andrićevom vencu.

Odbojkaši su predsedniku poklonili dres kapitena sa brojem 4, sa potpisima svih igrača, a selektor odbojkašku loptu. Uz odbojkaše, stručni štab i rukovodstvo Odbojkaškog saveza Srbije, na čelu sa predsednikom Zoranom Gajićem, prijemu su prisustvovali i predsednik OKS Božidar Maljković i državni sekretar za sport Predrag Peruničić, kao i gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić.

Ispred Skupštine grada večeras od 20 sati biće organizovan svečani doček.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala