Evropski šampioni proslavili pobedu sa Beograđanima (foto)

Pratite nas
Srpski odbojkaši proslavili su večeras na platou ispred Skupštine grada Beograda osvajanje titule evropskog prvaka.

Srbija je u polufinalnom susretu bila bolja od domaćina Francuske, da bi u finalu sa rezultatom 3:1 savladala selekciju Slovenije i popela se na „krov Evrope“.

Reprezentacija je doputovala u Beograd, bila na dočeku kod predsednika Aleksandra Vučića i usledio je već tradicionalni doček na balkonu Skupštine grada Beograda..

Okolić, Kovačević, Petrić, Krsmanović, Ivović, Jovović, Atanasijević, Luburić, Majstorović, Podraščanin, Lisinac, Ćirović, Peković, Todorović i selektor Slobodan Kovač predstavili su se okupljenima na platou.

Šampionski pehar izneo je kapiten Nemanja Petrić, a potom je dečji hor otpevao himnu Srbije.

Građanima se prvi obratio Aleksandar Atanasijević, koji je zahvalio saigračima na svemu što su izdržali tokom priprema i takmičenja. Takođe je zahvalio i stručnom štabu i građanima.

Potom je Uroš Kovačević kratko zahvalio svima. Posle njega se okupljenim građanima obratio selektor Slobodan Kovač, koji je rekao da će se truditi da budu još bolji.

Na kraju je kapiten Nemanja Petrić ponovio da su ovde zahvaljujući podršci i dodao da je ovo njihov poklon za tu podršku i da možemo da očekujemo da će biti ponovo na balkonu.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala