Tramp Amerikancima: U toku je najveća prevara u istoriji

© AP Photo / Carolyn KasterAmerički predsednik Donald Tramp
Američki predsednik Donald Tramp - Sputnik Srbija
Pratite nas
Američki predsednik Donald Tramp saopštio je da demokrate žele da ga uklone kako bi Amerikancima oduzele sve.

Tramp je objavio video u kome je kritikovao Demokratsku partiju zbog onoga što je opisao kao „najveću prevaru u istoriji američke politike“.

„Demokrate žele da vam oduzmu oružje, žele da vam oduzmu zdravstvo, žele da vam oduzmu glas, žele da vam oduzmu slobodu, žele da vam oduzmu sudije, žele da vam oduzmu sve“, uzviknuo je američki predsednik.

Naglašavajući da njegovi glasači to ne smeju da dozvole, Tramp je ponovio da njegove pristalice moraju da se bore da „isuše močvaru“, što je pozajmljeni izraz koji on vrlo slobodno koristi kako bi opisao američki politički establišment, dodajući da je isušivanje močvare „upravo ono što on radi“.

​„Kao nikad dosad, naša država je u opasnosti“, izjavio je i zakleo se da demokrate pokušavaju da ga „zaustave“ jer je on predsednik koji se bori za američki narod.

„Oni pokušavaju da me zaustave, jer se borim za vas, a ja im nikada neću dozvoliti da se to desi“, istakao je Tramp.

Tramp se trenutno suočava sa opozivom, pošto su demokrate u Predstavničkom domu Kongresa SAD početkom nedelje najavile pokretanje istrage za opoziv zbog telefonskog razgovora sa ukrajinskim predsednikom Vladimirom Zelenskim. Demokrate tvrde da se Tramp oslonio na ukrajinskog lidera kako bi pokrenuo istragu protiv jednog od Trampovih protivnika, Džoa Bajdena. I Tramp i Zelenski negirali su da je bilo ikakvog pritiska tokom razgovora.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala