Hrvatska dobija novog predsedničkog kandidata — bivšu učesnicu „Velikog brata“ (video, foto)

CC BY 2.0 / James N. Mattis / Zastava Hrvatske
Zastava Hrvatske  - Sputnik Srbija
Pratite nas
Hrvatska je dobila još jednog predsedničkog kandidata iz sveta šou-biznisa — starletu Avu Karabatić, koja je kandidaturu objavila na svom profilu na Instagramu, i to uz fotografiju u toplesu.

Karabatićeva je svojim pratiocima poručila da više ne može da gleda loše stvari koje se dešavaju u njenoj državi.

„Ipak sam odlučila. Kandidovaću se na predsedničkim izborima. Toliko poruka podrške dobijam na Instagramu i hvala vam na tome. Smatram da sam žena sa stavom koja zna da se izbori za sebe. Politika je moja druga ljubav. Ne mogu više da gledam kako se mojoj državi događaju loše stvari“, napisala je Karabatićeva.

Navela je da su „svi slepi pored zdravih očiju, mladi odlaze, natalitet pada“ i dodala je da zna da će imati puno „hejt komentara, jer je kao starleta“.

Od svojih kvaliteta je navela da je profesorka italijanskog i latinskog jezika i rimske književnosti, da je napisala autobiografiju i roman, kao i da je mesecima u bioskopu bio film u kojem je glumila, a da se, osim kao glumica, ostvarila i kao slikarka.

Avu na Instagramu prati 52.000 ljudi, od kojih je već više od 400 podržalo njenu kandidaturu, navodi hrvatski list „Večernji“.

Ava Karabatić je srpskoj javnosti poznata od pre nekoliko godina, kada je bila učesnica rijaliti programa „Veliki brat“.

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala