Marko Simonović se oprostio od reprezentacije

© Foto : fiba.basketballReprezentativac Srbije Marko Simonović
Reprezentativac Srbije Marko Simonović - Sputnik Srbija
Pratite nas
Marko Simonović, košarkaš Olimpija Cedevite, odlučio je da završi reprezentativnu karijeru posle Svetskog prvenstva u Kini.

Bivši kapiten Crvene zvezde, a sada igrač Cedevite Olimpije, potvrdio je tokom ABA Superkupa u Zagrebu da više neće igrati za nacionalni tim, piše B92.

„Rešio sam još dok smo igrali kvalifikacije. Posle prvenstva, to je to. Mislim da je bilo dosta sa moje strane, sada moram i porodici da se posvetim, vreme je malo za mlađe, da igraju, da preuzmu, da nose i, nadam se, da naprave uspehe“, rekao je Marko Simonović za „Mocart sport“.

„Jako boli, jako boli. Svi smo imali jako veliku želju da osvojimo medalju. Ne samo medalju, već da to bude zlato, jer smo stvarno osetili da možemo. Imali smo talenat, imali smo hemiju, igrali smo i igrali se košarke. Međutim, eto, jedan slabiji dan, i eto. Nažalost, moram da se oprostim bez medalje. Očekivao sam da će biti medalja“, dodao je srpski košarkaš.

Marko Simonović je u dresu reprezentacije Srbije osvojio srebrne medalje na Svetskom prvenstvu u Španiji 2014. godine i Olimpijskim igrama u Riju 2016. godine, dok su reprezentativci Srbije u Kini ostali bez odličja.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala