Vučić: Brdo para smo dali i Partizanu i Zvezdi, cifre ću izneti zbog pravih navijača

Pratite nas
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će po povratku iz Njujuorka objaviti tačan iznos novca dat Partizanu i Zvezdi i da će se tada znati koji je klub navodno nečiji ljubimac.

„Da ne bih ulazio u te odvratne priče gde državu koriste za pravdanje poraza ili veličanje uspeha, po povratku u Beograd lično ću izaći sa kompletnim ciframa, a brdo para smo dali i Partizanu i Zvezdi. Da vidi narod ko je čiji ljubimac i koliki je Vučić peder“, rekao je predsednik novinarima upitan ko je ljubimac države — Zvezda ili Partizan i gde je više novca odlazilo:

„Cifre ću izneti zbog pravih navijača Partizana i pravih navijača Zvezde, a ne zbog političkih aktivista da zaista znaju šta se dešava i koliko smo novca dali“, prenosi Tanjug.

„Uvek je lakše da imate izgovore za svoje neuspehe da budete velika žrtva ili veliki junak za svoj uspeh. To ćete ubuduće manuti preko grbače države, jer ćemo jednom zauvek da izađemo sa svim podacima“, rekao je predsednik.

Predsednik, koga navijači često „krive“ za situaciju u fudbalu, jer je više puta naglasio da navija za Crvenu zvezdu i time je favorizuje, rekao je da će saopštiti konkretne cifre, jer je to važna stvar.

„To je važno da vide zašto sam peder, a koliko bi trebalo nekima da dam da ne bih bio peder“, prokomentarisao je predsednik aludirajući na poslednji derbi i skandiranja navijača Partizana „Vučiću pederu“.

Sa tačnim cifrrama će izaći upravo zbog tih, kako je naveo, šupljih priča o favorizovanju jednog ili drugog kluba.

Mnogima će biti neprijatno kada čuju i vide te podatke, rekao je Vučić.

Podsetio je da je i on bio deo stadiona i da zna da mladi ljudi uvek misle antirežimski, da misle da su snaga i da će se boriti protiv vlasti, bez obzira da li je ona najbolja ili najgora, te da zna da svi neće poštovati ono što kaže.

„Kada budu čuli koliko smo novca dali, narod će reći — šta ste im davali tolike pare“, rekao je predsednik i dodao da će se svi iznenaditi, jer narod misli da država ne daje pare, da oni umiru od gladi i da im je mnogo teška situacija!

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala