Šta Putin radi vikendom?

© Sputnik / Mihail Klimentьev / Uđi u bazu fotografijaPredsednik Rusije Vladimir Putin
Predsednik Rusije Vladimir Putin  - Sputnik Srbija
Pratite nas
Portparol ruskog lidera Dmitrij Peskov rekao je novinarima da ruski predsednik Vladimir Putin i vikendima ima obaveze, a da se u slobodno vreme odmara, bavi sportom i sastaje sa porodicom i prijateljima.

Peskov je napomenuo da predsednik nema cele vikende, jer čak i vikendom stižu izveštaji iz ministarstava i pokreću se pitanja koja zahtevaju odluku predsednika, a ne prekida se ni razmena dokumenata, jer mnogi akti ne mogu da stupe na snagu bez potpisa predsednika. On je dodao da Putin pre potpisivanja pripremljenih dokumenata često mora da se konsultuje sa ministrima ili nadležnima iz određenih organa.

© Sputnik / Aleksey Nikolskyi / Uđi u bazu fotografijaRuski predsednik Vladimir Putin sparinguje sa osvajačem bronzane medalje na Svetskom prvenstvu u džudou 2014. godine Musom Moguškovom tokom sastanka sa članovima ruske džudo reprezentacije, 8. januar 2016.
Šta Putin radi vikendom? - Sputnik Srbija
Ruski predsednik Vladimir Putin sparinguje sa osvajačem bronzane medalje na Svetskom prvenstvu u džudou 2014. godine Musom Moguškovom tokom sastanka sa članovima ruske džudo reprezentacije, 8. januar 2016.

„Zbog toga on nema pravi vikend, ali sve u svemu, kao i svi, kada ima priliku odmara se i bavi se sportom. On to radi redovno. Sastaje se sa porodicom i prijateljima“, odgovorio je Peskov na pitanje šta predsednik radi vikendom.

© Sputnik / Alexei Druzhinin / Uđi u bazu fotografijaPredsednik Rusije Vladimir Putin na utakmici Noćne hokejaške lige u Sočiju
Šta Putin radi vikendom? - Sputnik Srbija
Predsednik Rusije Vladimir Putin na utakmici Noćne hokejaške lige u Sočiju

Vladimir Putin, koji je poznati ljubitelj borilačkih i ostalih sportova, trenira džudo od svoje 11 godine i to radi kad god je u prilici. On, takođe, ima 8. dan u Kjokušin karateu i 9. dan u tekvondou, a uživa i u igranju hokeja, što su pokazali i nedavni prijateljski mečevi Noćne hokejaške lige sa beloruskim predsednikom Aleksandrom Lukašenkom i finskim predsednikom Saulijem Ninistom u „Boljšoj areni“ u Sočiju.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala