Duško Knežević objavio novi snimak

Pratite nas
Crnogorski biznismen Duško Knežević objavio je novi snimak na kojem, navodno, razgovara sa sekretarom Vrhovnog državnog tužilaštva Nenadom Vujoševićem, prenosi RTCG.

Muškarac na snimku tvrdi da se sastao sa glavnim specijalnim tužiocem Milivojem Katnićem i Kneževiću garantuje da će kum predsednika „Atlas grupe“ Dejan Sekulić, koji je uhapšen u avgustu, biti pušten na slobodu „u ponedeljak“, navodi RTCG.

Muškarac u telefonskom razgovoru obaveštava Kneževića da mu je Stanković rekao da se javi tužiteljki Lidiji Vukčević, koja ga potom poziva da dođe kod Katnića.

„Katnić saopštava Vujoševiću da će pustiti Sekulića za dan-dva. Prenosi Vujoševiću da ne može odmah, da ne bi javnost pomislila da se prepao od Kneževića, pošto je već bio najavio u medijima da će objaviti snimak“, navode iz Pokreta.

Knežević je pre ovoga ponovo uzburkao strasti u Crnoj Gori objavljivanjem snimka na kome razgovara sa sekretarom Vrhovnog državnog tužioca Nenadom Vujoševićem, koji više puta na snimku tvrdi da je od Kneževića uzimao novac i davao ga Vrhovnom državnom tužiocu Ivici Stankoviću.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala