„Noćni vukovi“: Samo ne smemo da preteknemo Putina (video)

© Sputnik / SputnjikMaša Radović i Noćni vukovi
Maša Radović i Noćni vukovi - Sputnik Srbija
Pratite nas
Neprirodno je da se bacamo u zagrljaj nekim savezima i državama koje su nam juče bacale bombe na glavu. Nerazumljivo je videti ljude da nose američku zastavu, obuku dete u američku zastavu, poručuju u intervjuu za Sputnjik pripadnici srpskog ogranka „Noćnih vukova“.

Slobodan Bašić Baki i Danijel Uzelac ugostili su nas u moto društvu „Točak“ nedaleko od Vrčina i sa nama podelili utiske sa nedavno održane moto-revije na Krimu. Put do Sevastopolja je trajao šest i po dana i uprkos poteškoćama poput kiše, grada, zaobilaženja ukrajinske granice, naši „Noćni vukovi“ imali su snažan motiv i želju da prisustvuju desetogodišnjici najveće motociklističke smotre na svetu.

Na pitanje kako su ih dočekali ruski saborci, među kojima je bio i sam predsednik Vladimir Putin, Baki i Danijel ne kriju oduševljenje.

„Uvek lepo. Već osam godina vozimo te naše ture po Rusiji i ono što je najlepše jeste što posećujete druge klupske kuće gde vas braća dočekaju, gde se uvek lepo provedete, ali fascinantno je kako nas dočekuju sami Rusi. Osećate se više nego dobrodošli gde god stignete. Mi sad nosimo uvek po četiri, pet zastava u rezervi zato što svi hoće da se slikaju sa našom zastavom, mole nas da im ih poklonimo.“

Motociklisti su u razgovoru za Sputnjik otkrili i da li je neko smeo da pretekne predsednika Putina, koja je misija njihove organizacije, koliko je hrabrosti danas potrebno da se otvoreno podrži Rusija, ali i zašto su se odlučili da im sledeća destinacija bude daleki Sibir.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala