Grci traže kaznu i za Srbina, za eliminaciju im krive sudije, na čelu sa Glišićem (video)

© Foto : fiba.basketballSudija na meču Češka - Grčka
Sudija na meču Češka - Grčka - Sputnik Srbija
Pratite nas
Reprezentacija Grčke nije uspela da se plasira u četvrtfinale Svetskog prvenstva, nakon što je u poslednjem kolu grupe K savladala Češku rezultatom 84:77. Za prolaz dalje bilo joj je potrebno +12.

Posle duela sa Češkom, Košarkaški savez Grčke uputio je žalbu FIBA, i to zbog „velikog uticaja sudija na konačan rezultat“.

Grčki savez od FIBA traži kaznu za sudijsku trojku sa utakmice ― Aleksandra Glišića iz Srbije, Andrisa Aunkrogersa iz Letonije i Vojčeha Ližku iz Poljske, kao i za osobe odgovorne za arbitre na Svetskom prvenstvu.

Grci, takođe, traže i detaljnu analizu video-snimka utakmice, uz prisustvo njihovih predstavnika i javno objavljivanje zaključaka.

© Foto : fiba.basketballGrčki reprezentativac Janis Adetokumbo nije mogao da pomogne saigračima poslednjih pet i po minuta zbog pet faulova.
Grci traže kaznu i za Srbina, za eliminaciju im krive sudije, na čelu sa Glišićem (video) - Sputnik Srbija
Grčki reprezentativac Janis Adetokumbo nije mogao da pomogne saigračima poslednjih pet i po minuta zbog pet faulova.

Najkorisniji igrač NBA lige i zvezda reprezentacije Grčke Janis Adetokumbo rano je bio opterećen faulovima i završio je meč pet i po minuta pre kraja, kada je zaradio petu ličnu grešku u napadu, pri kontri njegove reprezentacije.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala