Baltička flota prvi put na rusko-indijskim vojnim vežbama

© Sputnik / Igorь Zarembo / Uđi u bazu fotografijaReaktivni lanser RBU 6000 na malom brodu Baltičke flote "Kabardino Balkarija" za Dan mornarice u Baltijsku
Reaktivni lanser RBU 6000 na malom brodu Baltičke flote Kabardino Balkarija za Dan mornarice u Baltijsku  - Sputnik Srbija
Pratite nas
Odred borbenih brodova Baltičke flote prvi put će učestvovati u rusko-indijskim vojnim vežbama „Indra 2019“, saopštio je kapetan prve klase Roman Martov, predstavnik Baltičke flote.

On je naveo da su predstavnici Baltičke flote, pod rukovodstvom kapetana prve klase Valerija Horuna, učestvovali u konferenciji o planiranju vojnih vežbi „Indra 2019“, održanoj u Delhiju. Učesnici su razgovarali o organizaciji i o planovima održavanja vežbi i potpisali su protokol konferencije.

„U skladu sa planom međunarodne delatnosti Ministarstva odbrane Rusije, ove godine, u mornaričkom segmentu vežbi ’Indra 2019‘, prvi put će učestvovati odred borbenih brodova Baltičke flote. Mornarički segment rusko-indijskih vežbi će biti održan od 10. do 19. decembra u akvatoriji Indijskog okeana“, rekao je Martov.

Predstavnik Baltičke flote je dodao da će program mornaričkog segmenta vežbi biti analiziran tokom finalne konferencije, koja će biti održana u novembru ove godine.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala