Bjelica igra protiv Filipina

© Foto : fiba.basketballNemanja Bjelica
Nemanja Bjelica - Sputnik Srbija
Pratite nas
Srpski reprezentativac Nemanja Bjelica biće spreman za utakmicu sa Filipinima, koja će se igrati u ponedeljak od 13 časova i 30 minuta, prenosi B 92.

Nemanja Bjelica je zbog upale tetive na kolenu morao da propusti otvaranje Mundobasketa, ali će biti spreman za narednu utakmicu.

„Nisam trenirao nekih 5,6 dana sa ekipom, već individualno i nadam se da ću biti spreman za sutra. Odigrali smo odlično protiv Angole, ozbiljno smo shvatili turnir i nadam se da ćemo tako nastaviti pošto nam je to možda i ključna utakmica“, rekao je Bjelica.

Bjelica je na pripreme došao potpuno spreman i odigrao je nekoliko dobrih utakmica u pripremnom periodu, pa je novinare zanimalo koliko će ova pauza negativno uticati na njega.

„Pa videćemo sutra, šalim se... Nisam ništa propustio, možda mi treba malo da uđem u ritam. Ništa potcenjivački, ali dobro je što je sledeći meč upravo sa Filipinima i nadam se da ću se kroz tu utakmicu spremiti za Italijane, a posle ide druga faza“, napomenuo je Bjelica.

Filipini deluju nešto slabije nego ranije, a i sam Nemanja kaže da su niža ekipa koja voli dosta da trči.

„Nisam ih mnogo gledao, ali Angola zaista nije toliko loša, već smo mi odigrali fantastično i pogodili šuteve na početku. Filipini su malo niža ekipa i više trče i trebalo bi da to ozbiljno shvatimo od početka i neće biti problema. To je više pitanje za Saleta, ali ja bih voleo da odigram malo da osetim parket, utakmicu, teren i sve što ide uz to“.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala