Ekonomski forum u Vladivostoku posetiće učesnici iz više od 50 zemalja

© Sputnik / Alekseй Daničev / Uđi u bazu fotografijaBiznismeni
Biznismeni - Sputnik Srbija
Pratite nas
Istočni ekonomski forum, koji će se održati u Vladivostoku od 4. do 6. septembra, posetiće oko 5.000 učesnika iz više od 50 zemalja, a najbrojnije delegacije će doputovati iz Kine i Japana, saopštio je Jurij Ušakov, pomoćnik predsednika Rusije.

„Na Forum će doputovati oko 5.000 učesnika iz više od 50 zemalja. Iz Rusije će stići oko 3.700 posetilaca, a najbrojnije delegacije su iz Japana (230 ljudi), Kine (za sada 183), Južne Koreje (103) i Indije (73). Vredi pomenuti i delegacije iz SAD (65), Singapura (44) i Velike Britanije (53)“, istakao je Ušakov.

Među počasnim gostima Foruma biće predsednik Mongolije i premijeri Indije, Malezije i Japana. Pored njih, Forumu će prisustvovati šest zamenika predsednika vlada (Vijetnam, Kina, Južna Koreja, Luksemburg), 15 ministara, 20 šefova federalnih agencija i službi i 24 šefa teritorijalnih jedinica.

„Čelnici ruskih kompanija čine 486 učesnika, dok su 144 učesnika šefovi kompanija iz inostranstva“, naglasio je Ušakov.

Prema njegovim rečima — poslovni program Foruma uključuje oko 70 događaja, među kojima su paneli, radni doručak, okrugli stolovi, kao i poslovni dijalozi između zemalja (Rusija-Indija, Rusija-Kina, Rusija-Južna Koreja, Rusija-Japan, Rusija-ASEAN, Rusija-Evropa).

Sa Foruma će izveštavati informativne agencije iz više od 20 zemalja.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala