Švajcarski mediji: Jang bojs slomio zube, Srbi su majstori

Pratite nas
Najtiražniji švajcarski list „Blik“, komentarišući revanš meč fudbalera Crvene zvezde i Jang bojsa u Beogradu, ocenio je da su Srbi „majstorski“ prošli u grupnu fazu Lige šampiona i da je prvi duel u Bernu umnogome odlučio pobednika.

„Blik“ smatra da su „roviti“ od povreda Gijom Oro i Miralem Sulejmani bili veliki hendikep za prvaka Švajcarske, ali i odaje priznanje bivšem fudbaleru Partizana Goranu Obradoviću što je predvideo igru na stadionu „Rajko Mitić“.

„Prošle nedelje je Jang bojs morao da pobedi, nije uspeo i Srbi su se ponašali onako kako su želeli u revanšu. Oni su majstori u čuvanju rezultata. Jang bojs je polomio zube na Zvezdi“, navodi se u tekstu.

Razočaran je remijem 1:1, koji je Zvezdi doneo prolaz u LŠ nakon što je u Bernu bilo 2:2, priznao je sportski direktor Jang bojsa Kristijan Spišer.

„Šteta što nismo igrali fudbal duže od 25 minuta u drugom poluvremenu. Ipak, nismo završili nastup u Evropi. Jang bojs je pokazao da je sposoban za visok nivo. Nećemo da ’izginemo‘, želimo dobru jesen u Ligi Evrope“, rekao je Spišer za „Blik“.

Autor istog teksta Alan Kunc atmosferu sa stadiona je opisao kao „zaglušujuće glasnu“, impresioniran činjenicom da je „Rajko Mitić“ bio krcat čak dva sata pre početka utakmice.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala