Amerika preuzima kormilo, Brisel ostaje bez uticaja?

Pratite nas
Koliko je izvesno da se ponovo okupi G8 i otkuda sada inicijativa Zapada da se u taj format vrati Rusija, šta očekuje Italiju pri formiranju nove Vlade, kakve su poruke Vašingtona Beogradu i Prištini, neke su od tema koje su obeležile prethodnih sedam dana.
Amerika preuzima kormilo, Brisel ostaje bez uticaja?

O tome ćemo, između ostalog, razgovarati u emisiji od „Četvrtka do četvrtka“, a naš gost biće sociolog i novinar Slobodan Reljić. Proteklu nedelju obeležilo je i otvaranje auto-puta Miloš Veliki — šta će nam doneti, a šta oduzeti? Razgovaraćemo i o dijalogu Beograda i Prištine i o tome kakva je njegova budućnost, s obzirom da je pred Kosovom izborni proces, a da i Srbija verovatno na proleće na birališta. Da li je Amerika pokazala nameru da učestvuje u konačnom rešenju za KiM i da li to znači da Brisel više nema nikakvog uticaja?

Slobodana Reljića smo pitali i da li posmatra vesti kao sociolog ili kao novinar i da li čita novine od sportskih strana ili su mu zanimljivije one iz sfere domaće i spoljne politike? Šta očekuje od predstojećeg Svetskog prvenstva u košarci i gde vidi Zvezdu i Partizan na međunarodnoj fudbalskoj sceni?

Emisiju uređivala i vodila Aleksandra Stanić.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala