Kinezi „sprečili“ srpske košarkaše da izađu sa aerodroma (foto)

© Foto : KSSDoček srpskih košarkaša u Kini
Doček srpskih košarkaša u Kini - Sputnik Srbija
Pratite nas
Košarkaška reprezentacija Srbije stigla je jutros oko 4.00 sata po našem vremenu u Šenjang, gde su lokalni meštani napravili svojevrstan doček srpskom timu noseći slike NBA igrača Jokića i Marjanovića. Kasnije je selektor Đorđević poveo ekipu na prvi trening u zemlji-domaćinu SP.

Letom preko Frankfurta „orlovi“ su stigli u Kinu. Tamo ih je dočekalo lepo vreme i temperatura oko 26 stepeni Celzijusa, navodi se na sajtu Košarkaškog saveza Srbije.

Uz to, neposredno po sletanju i završetku pasoške kontrole, naše košarkaške dočekali su navijači iz Šenjanga sa transparentima i slikama igrača, očigledno veliki ljubitelji NBA lige i naših centara Bobana Marjanovića i Nikole Jokića.

​Ljubazni Kinezi su čekali da se fotografišu, a naši asovi su strpljivo potpisivali dresove i majice, a ista stvar se ponovila i po dolasku u hotel „Vanda vista“, gde je smešten naš nacionalni tim.

Posle odmora po dolasku u hotel, selektor Aleksandar Đorđević je sa timom održao i prvi trening u Šenjangu, u dvorani „Ljaoning gimnazijum“, gde će igrati dve od tri utakmice turnira.

© Foto : KSSDoček srpskih košarkaša u Kini
Kinezi „sprečili“ srpske košarkaše da izađu sa aerodroma (foto) - Sputnik Srbija
Doček srpskih košarkaša u Kini

Naš tim prvi meč na turniru u Šenjangu igra u petak, 23. avgusta, od 13.30 po srednjoevropskom vremenu sa reprezentacijom Italije, dva dana kasnije u istom terminu zakazan je okršaj sa Novim Zelandom, a u utorak, 27. avgusta, takođe od 13.30 je utakmica protiv Francuza.

Prvu utakmicu na Svetskom prvenstvu Srbija igra 31. avgusta od 9.30 u Fošanu, protiv reprezentacije Angole.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala