Crvena zvezda odolela u Švajcarskoj — Beograd čeka Ligu šampiona!

© Sputnik / Radoje PantovićFudbaleri Crvene zvezde uoči utakmice
Fudbaleri Crvene zvezde uoči utakmice - Sputnik Srbija
Pratite nas
Fudbaleri Crvene zvezde remizirali su sa Jang bojsom rezultatom 2:2 (1:1) na gostovanju u Bernu, u prvom meču plej-ofa kvalifikacija za Ligu šampiona.

U sjajnom meču pred punim tribinama stadiona „Švajcarska“ Zvezda je rano primila gol, pa preokrenula rezultat, da bi na kraju strepela i za remi, piše B92.

Crveno-beli su odigrali odlično, sjajno koristili svaki propust u koncepciji igre švajcarskog tima, koji je pokazao da ima izuzetno kvalitetne pojedince, ali da nema previše reda u svojoj igri.
Plej-of za LŠ:
Jang bojs – Crvena zvezda 2:2 (1:1)
Asale 7, Oro 76p – Degenek 18, Garsija 47

Stadion „Švajcarska“, Bern 31.120 gledalaca
Glavni sudija: Deni Makeli (Ned)

Jang bojs: Van Bolmos – Garsija (Janko 68'), Zesiger, Lustenberger, Lotumba – Sijero, Pereira – Nagamaleu, Ejbišer (Oro 73'), Asale – Nsame

Crvena zvezda: Borjan – Gobeljić, Degenek, Pankov, Rodić – Kanjas, Ivanić – Vukanović (Petrović 85'), Marin, Garsija (Žander 55') – Boaći (Tomane 77')

Uprkos tom „divljem“ ritmu, Jang bojs je poveo već u sedmom minutu iz tri poteza. Golman Van Balmos je ispucao loptu, Nsame je nadskočio Ivanića i spustio loptu u prazan prostor.

Iz drugog plana između dvojice štopera ubacio se Asale, pobegao je neopreznom Pankovu i matirao Borjana poslavši loptu ispod golmana Zvezde.

Međutim, bojsi nisu uspeli da uspostave kontrolu nad igrom, preskakali su sredinu terena i nedisciplinom u veznom redu ostavljali dosta prostora za kontranapade Zvezde.

Revanš utakmica se igra u utorak, 27. avgusta u Beogradu.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala